Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ISJ Constanța! 300 de candidați au promovat examenul de bacalaureat

ro

25 Aug, 2023 16:50 912 Marime text
Foto: UnsplashMinisterul Educației a publicat astăzi, 25 august, pe site-ul dedicat (bacalaureat.edu.ro), rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august 2023.

Potrivit ISJ Constanța, rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile legale în vigoare.

La nivelul județului Constanța, rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 31,35%. Pentru candidații care au absolvit în acest an școlar, rata de promovare este 34,84%.
Au promovat 300 de candidați, dintr-un total de 957 de candidați prezenți.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 25 august, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/ transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.
Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate marți, 29 august.
 
citește și: 

Rezultate Bacalaureat 2023Cea mai mare medie obținută în județul Constanța, 8,96. 665 de candidați au picat examenul (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii