Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oameni pentru Oameni" si Primaria Eforie, in sprijinul copiilor Calculatoare pentru elevi nevoiasi, dar silitori (galerie foto)

ro

08 Jun, 2010 03:01 1838 Marime text
eforie.jpgAsociaţia Umanitară Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia şi Primăria oraşului Eforie au adus zâmbetul pe buze unor copii din Eforie şi Techirghiol printr-o serie de acţiuni ce au avut ca punct de plecare Ziua Internaţională a Copilului.

Echipa Asociaţiei Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia, în frunte cu fondatoarea Nina Ştefan, alături de reprezentanţi ai autorităţii locale a oraşului, au fost prezenţi în mijlocul copiilor din Eforie cărora le-au adus în dar cinci calculatoare, două oferite Şcolii Eforie Nord şi trei unor elevi cu situaţie financiară precară, dar cu rezultate bune la învăţătură. De asemenea, în urma acţiunilor asociaţiei umanitare, 18 copii din Eforie Nord din familii nevoiaşe au beneficiat de hăinuţe, încălţăminte, jucării şi dulciuri. „La grădiniţa din Eforie Nord s-a organizat un festin cu suc şi dulciuri pentru toţi copiii, dar nu ne-am oprit aici. Împreună cu voluntari ai Liceului Palas din Constanţa am vizitat căminul de copii cu dizabilităţi dinTechirghiol, unde copiii au fost răsplătiţi, după serbarea organizată de ei, cu dulciuri, rechizite şi haine", ne-a declarat preşedintele Asociaţiei Oameni pentru Oameni, Nina Ştefan. Aceasta a precizat că acţiunile au fost realizate cu participarea primarului oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu şi a consilierului local Manea Mogoş. „Mulţumim din suflet sponsorilor noştri, care ne-au ajutat de fiecare dată, fiecare în limita posibilităţilor, pentru a putea veni în sprijinul celor care au nevoie şi îi amintesc aici pe primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, pe consilierul Manea Mogoş şi pe ceilalţi parteneri - Stelică Nedelcu, Ion Lazăr, Felicia Trantu, Osman Taş, Marian Motoc şi Alexandru Maxim. În ciuda faptului că în acest moment copiii se bucură de vacanţa de vară, noi deja ne pregătim pentru începutul noului an şcolar, când, sperăm să putem oferi un ajutor copiilor din familii cu posibilităţi financiare reduse, dar care vor să înveţe", a precizat Nina Ştefan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii