Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri de noi directori în unităţile de învăţământ constănţene, la început de an şcolar 2019-2020

ro

07 Sep, 2019 00:00 8075 Marime text
Ne mai desparte puţin timp de startul unui nou an şcolar şi, ca de fiecare dată, la conducerea unităţilor de învăţământ apar schimbări ce au la bază fie expirarea mandatului de numire, fie pensionarea, fie pur şi simplu demisia.
 
Şi pentru că tot vorbeam de pensionare, începând cu 1 septembrie 2019, la conducerea Liceului Teoretic „Traian” din Constanţa nu se va mai afla prof. Constantin Caracoti, care s-a pensionat, dar care va continua să predea chimia, la plata cu ora, în locul său fiind numită prof. Gabriela Costea.
 
Prof. Constantin Caracoti a absolvit în anul 1980 Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Chimie, an în care a şi susţinut concursul de titularizare, devenind profesor, pentru cinci ani, la fostul liceu NAVROM din Constanţa. Între anii 1985-1997, prof. Constantin Caracoti a activat la Grup Şcolar Agricol Palas. În anul 1998 a dat concurs pentru ocuparea postului de inspector la disciplina chimie şi, timp de patru ani, a deţinut această funcţie. În 2002 s-a titularizat prin prin transfer la Liceul Teoretic „Traian”, unde este director din august 2012. Mai trebuie menţionat că, timp de un an, a fost inspector şcolar general adjunct.
 
 
 
Tot în municipiul Constanţa, a fost numit un nou director la Școala Gimnazială nr. 37, în persoana prof. Iuliana Marcoşanu, fiica unui alt director pensionat - prof. Afrodita Marcoşanu, de la Școala gimnazială nr. 1 din Tuzla, unde a fost numită prof. Vasilica Crăciun.
 
De altfel, cele mai multe numiri de noi directori se petrec în anul şcolar 2019-2020 în mediul rural. La Școala Gimnazială Dumbrăveni - prof. Oana Constantin, la Școala Gimnazială „Jean Dinu” din Adamclisi - Constanţa Ismail, la Școala Gimnazială Mereni - Ismail Aitul, la Liceul Teoretic Băneasa a fost numit director adjunct Florin Tudora, la Școala Gimnazială nr. 1 Castelu, tot adjunct - Ana Maria Marin, la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu - Claudiu Revnic Bold (adjunct).
 
Tot începând cu acest an şcolar, Palatul Copiilor din Constanţa va avea şi un director adjunct, în persoana prof. Anamaria Burada, care va face echipă cu prof. Roxana Mitan, director numit în urma concursului susţinut la finele anului 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii