Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educației Un start bun în clasa pregătitoare pentru copii și învățători (GALERIE FOTO)

ro

08 Sep, 2023 16:56 881 Marime text
Sursă foto: Facebook/Ministerul Educației
  • 8 septembrie a fost declarată Ziua Internațională a Literației, în 1966, de UNESCO. Este o formă de recunoaștere a importanței și a efortului de a sprijini fiecare copil să-și dezvolte competențe de literație, trasnmite Ministerul Educației printr-o postare pe Facebook.

8 septembrie a fost declarată Ziua Internațională a Literației, în 1966, de UNESCO. Este o formă de recunoaștere a importanței și a efortului de a sprijini fiecare copil să-și dezvolte competențe de literație, trasnmite Ministerul Educației printr-o postare pe Facebook.

„Anul acesta, vă invităm să dedicăm această zi celor peste 160.000 de copii care încep, luni, clasa pregătitoare!

Pentru a proiecta activități de predare și învățare cât mai eficiente pentru dezvoltarea competențelor de literație, una dintre cele mai importante misiuni ale învățătorilor este să afle ce știe fiecare copil din clasă. Pentru această misiune, vă propunem câteva sugestii metodologice și vă ținem pumnii în procesul de cunoaștere a fiecărui mic cititor!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Ministrul Educației, Ligia Deca: Peste 25.000 de elevi sunt înscrişi la şcoli în care se învaţă în trei schimburi (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii