Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La propunerea consiliului profesoral Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia are de azi un nou director

ro

18 Jan, 2021 18:59 3893 Marime text

Începând de astăzi, la propunerea consiliului profesoral al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, a fost numită în funcția de director prof. Elena Nichita, catedra de limbi străine (franceză). Cu o activitate de peste 20 de ani în această unitate, prof. Nichita se bucură de respectul și aprecierea colegilor săi.
Ca dovadă, mesajul lăsat pe rețelele de socializare de fostul director Marius Ștefăniță Furtună:
LTNB are director nou! Care ne respectă, pe care îl respectăm și cu care vom face, toți profesorii LTNB, o echipă puternică! Consider că lucrurile au reintrat în normal și că ne putem concentra pe vocația noastră: activitatea didactică.
Sunt dator cu o precizare. Delațiunile doamnei Copilu din scrisoarea deschisă adresată domnului ministru nu sunt o surpriză pentru profesorii LTNB. În ultimii ani doamna a făcut sesizări repetate către ISJ Constanța și către către Ministerul Educației asupra aspectelor prezentate acum public. S-au făcut anchete, s-au deplasat comisii la liceu și nu s-a confirmat nimic, niciodată!
Îi invităm pe oamenii de bună credință, pe cei interesați de activitatea noastră profesională, la un dialog civilizat, în care să lămurim orice aspect de interes. Școala este deschisă permanent, chiar dacă în manieră virtuală. Vă așteptăm, oricând, cu deschidere și disponibilitate maximă.
În rest, rămâne cum am spus: iubim LTNB!
Suntem o școală extraordinară: derulăm 7 proiecte Erasmus+, avem promovabilitate la examenul național de bacalaureat de peste 95% în fiecare an, avem sute de premii la concursuri și olimpiade naționale și internaționale, avem copii talentați și inteligenți, buni la carte și la suflet, ne mândrim cu foști elevi studenți peste tot în lume (de la Sorbona la toate Universitățile românești), cu absolvenți care au o viață împlinită și cu care ne întâlnim, cu reînnoită bucurie, în fiecare vară, suntem o echipă unită și de neclintit!
În plus, suntem susținuți de întreaga comunitate locală, ne simțim protejați de dragostea elevilor și de atașamentul părinților. Privim cu mândrie spre trecut și cu încredere spre viitor. Și ne dorim liniște!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii