Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța organizează Olimpiada ”Agricultură”. Peste 100 de elevi și-au anunțat prezența

ro

30 Mar, 2018 18:17 1542 Marime text
În perioada 2-6 aprilie 2018, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează Olimpiada naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a, de la profilul Resurse naturale și protecția mediului, domeniul AGRICULTURĂ/creșterea animalelor/cultura plantelor.  

Participă 115 de elevi din toate judeţele ţării, însoţiţi de profesori, precum şi 20 de profesori evaluatori în comisia naţională, al cărei președinte este un reprezentant al Universității „Ovidius” din Constanța, de la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii și Ştiinţe Agricole.

Cele două probe de concurs (teoretică şi practică) se vor desfăşura la Liceul Tehnologic „Gh. Miron Costin” din Constanța, în data de 3 aprilie și la Colegiul Tehnic „Pontica” din Constanța, în data de 5 aprilie 2018.  

Deschiderea festivă va avea loc la Palatul Copiilor Constanța, luni, 2 aprilie, ora 17.00, în prezența autorităților locale, a fermierilor și a operatorilor economici din domeniu care se vor implica în premierea celor mai buni dintre competitori.
 
Organizatorii oferă participanţilor posibilitatea vizitării unor ferme agricole de referință, dar și a principalelor obiective turistice din municipiul și județul Constanța.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii