Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:49 28 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa Concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar

ro

18 Feb, 2022 08:08 1863 Marime text
Astăzi, 18.02.2022, debutează proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Constanţa, în acest context, la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Constanța, desemnat centru special de concurs, sunt așteptați să participe la această probă 93 de candidați care au fost admiși în etapa de validare a dosarelor din cadrul concursului.

„Proba se desfășoară sub forma unui test grilă cu 50 de itemi, fiecare item având un singur răspuns corect. Candidații au la dispoziție 120 de minute pentru rezolvarea testului standardizat, urmând ca acesta să fie corectat în prezența lor, a doi candidați - martori și a doi observatori din partea sindicatelor/părinților/elevilor/agenților economici“ - au mai precizat reprezentanţii ISJ Constanţa.


Rezultatele se vor afișa astăzi, 18.02.2022, urmând ca în 48 de ore de la afișare, candidații doritori să poată depune contestații.

„Menționăm că, în acest moment, la nivelul județului Constanța sunt 97 de funcții de director publicate pentru concurs, o funcție de director al Centrului Județean de Excelență și 52 de funcții de director adjunct“ - au mai precizat reprezentanţii ISJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii