Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:54 04 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În acest week-end Facultatea de Matematică-Informatică organizează a XIII-a ediție a concursului ESTIC

ro

29 May, 2020 00:00 1277 Marime text
  • Concursul pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației (ESTIC)

Sâmbătă, 30 mai 2020, începând cu ora 9:00, Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) a Universității „Ovidius” din Constanța organizează a XIII-a ediție a concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației - ESTIC 2020.
Concursul se  va desfășura online, iar platformele  pentru cele două secțiuni de concurs, elevi de liceu și studenți, vor fi anunțate la adresa  http://math.univ-ovidius.ro/default.aspx?cat=ESTIC.
 
FMI îi provoacă pe tinerii pasionați de informatică la o experiență interactivă memorabilă, oferindu-le șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT. Aplicațiile software înscrise în concurs vor fi evaluate de către un juriu format din profesori ai Facultății și reprezentanți ai companiilor partenere, în funcție de originalitate, implementare și utilitate practică. Cele mai bune aplicații vor fi premiate. Totodată, companiile din domeniul IT partenere vor prezenta studenților propriul domeniu de activitate și oferta de job-uri.
 
Citește și:

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universității „Ovidius” anunță Astăzi, începe, online, a III-a ediţie a întâlnirilor „O zi în FMI”

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii