Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:06 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată şcolile şi grădiniţele din judeţul Constanţa unde funcţiile de conducere au rămas neocupate prin concurs! (document)

ro

03 Aug, 2018 00:00 3579 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a publicat lista funcţiilor de director/director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat neocupate prin concurs. Este vorba despre 48 de funcţii de director şi de 29 de posturi de director adjunct.
 
Reamintim că Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a anunţat organizarea unei proceduri privind detaşarea în interesul învăţământului în funcţiile de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat neocupate prin concurs.
 
În cele ce urmează, vă prezentăm lista publicată de ISJ Constanţa.
 
Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa - un post de director, un post de director adjunct; Grădiniţa cu Program Normal „Peştişorul de Aur“ Năvodari - un post de director; Grădiniţa cu Program Normal „Roboţel“ Constanţa - un post de director; Grădiniţa cu Program Normal „Zubeyde Hanim“ - un post de director; Grădiniţa cu Program Normal nr. 2 Valu lui Traian - un post de director; Grădiniţa cu Program Prelungit „Florilor“ Cumpăna - un post de director; Grădiniţa cu Program Prelungit „Gulliver“ - un post de director; Grădiniţa cu program Prelungit „Lumea Florilor“ Năvodari - un post de director; Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 Constanţa - un post de director; Şcoala Gimnazială „Adrian V.Rădulescu“ Murfatlar - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială „Dan Spătaru“ Aliman - un post de director; Şcoala Gimnazială „Ioan Atanasiu“ Lipniţa - un post de director şi un post de director adjunct;
Şcoala Gimnazială „Ion Creangă“ Albeşti - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială „Ion Ghica“ Tortoman - un post de director; Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu“ Costineşti - un post de director;
Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu“ Mereni - un post de director; Şcoala Gimnazială „S.A. Esenin“ Ghindăreşti - un post de director; Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi“ Năvodari - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 1 Castelu - un post de director şi un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 1 Cernavodă - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Chirnogeni - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Cuza Vodă - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 1 Dumbrăveni - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Fântânele - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Grădina - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Horia - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Ion Corvin - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Istria - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Limanu - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Lumina - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 1 Oltina - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Rasova - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Saligny - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Seimeni - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Siliştea - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Târguşor - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 1 Topalu - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 2 Cernavodă - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu“ - un post de director;
Şcoala Gimnazială nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“ - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“ - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 31 Constanţa - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 33 „Anghel Saligny“ - un post de director; Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ - un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“’ - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“ - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ - un post de director; Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“ - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ Mangalia - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu“ Nicolae Bălcescu - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Jean Dinu“ Adamclisi - un post de director; Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul“ din Mihai Viteazu - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic Nicolae Istrăţoiu“ din Deleni - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Radu Prişcu“ Dobromir - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“ - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Tehnologic Cogealac - un post de director adjunct; Liceul Tehnologic Independenţa - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Tehnologic Topraisar - un post de director adjunct; Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ Cernavodă - un post de director şi un post de director adjunct; Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ Techirghiol - un post de director adjunct; Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ - un post de director adjunct; Liceul Teoretic Băneasa - un post de director adjunct; Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu“ din Mihail Kogălniceanu - un post de director adjunct; Liceul Teoretic Murfatlar - un post de director adjunct; Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Cuvios Dionisie Exiguul“ - un post de director; Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza“ - un post de director.

Calendarul anunţat de ISJ Constanţa

Cererile de menţinere în funcţia de conducere vor fi depuse între 1 şi 3 august. Cererile de înscriere la interviu vor fi depuse între 1 şi 6 august. Analiza scrisorilor de intenţie ataşate cererilor de menţinere în funcţia de conducere şi publicarea rezultatelor sunt programate pe 6 august. Graficul de desfăşurare a interviului va fi afişat pe 7 august. Interviul se va desfăşura pe 8 şi 9 august. Rezultatele interviului vor fi publicate pe 9 august.
 
Cadrele didactice care au concurat pentru mai multe funcţii de conducere/unităţi de învăţământ îşi pot exprima opţiunile pe data de 10 august. Rezultatele finale ale interviului vor fi publicate pe 13 august. Profesorii îşi vor exprima acordul scris pentru detaşarea în interesul învăţământului în funcţia de conducere pe data de 14-15 august. Pe data de 16 august va fi transmisă lista cadrele didactice propuse pentru detaşare în interesul învăţământului în funcţii de conducere către inspectorul şcolar general. Solicitarea avizului consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar în vederea detaşării în interesul învăţământului în funcţii de conducere este programată pe data de 17 august. Pe 20 şi 25 august vor fi emise şi comunicate deciziile de detaşare în interesul învăţământului în funcţii de conducere.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta lista publicată de ISJ Constanţa. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii