Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:41 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată catedrele constănțene libere, la prima strigare - peste 2.300 de posturi!

ro

27 Feb, 2018 00:00 4047 Marime text
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut publică lista posturilor vacante sau rezervate pentru care se vor „lupta“ profesorii constănțeni a căror situație este incertă, la această oră, în sensul că sunt suplinitori, sau care își doresc să vină mai aproape de municipiu ori chiar să se titularizeze. Și, slavă Domnului, posturi cu viabilitate peste patru ani în municipiul Constanța sunt numeroase, rămâne de văzut câte vor mai fi libere după ce vor fi depășite toate fazele calendarului de mobilitate.
 
Pentru anul școlar 2018-2019, conform calculelor noastre, ar fi circa 265 de posturi cu viabilitate de peste patru ani, deci pe care se pot titulariza profesori, alte aproximativ 760 de posturi cu viabilitate sub patru ani, la care se adaugă alte în jur de 1.300 de posturi incomplete.

Liceele și școlile de elită constănțene au scos multe posturi 

Cele mai căutate și cu rata cea mai mare de ocupare sunt posturile în care patru ani profesorul poate răsufla ușurat și de aceea încercăm să vă oferim o selecție a acestora.
Așadar, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ caută profesori de biologie, fizică și limba germană, Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ caută doi învățători, la fel și Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“, Școala Gimnazială nr. 43 - un învățător (și alți doi pe perioadă determinată), dar și profesori de limba engleză și educație plastică, Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ - profesor de limba engleză, Școala nr. 8 - un învățător, la fel și Școala nr. 23, Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ - profesor fizică-chimie.
 
Și Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ caută doi învățători, iar Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ a scos la concurs posturile de profesor de limba germană, matematică, fizică, chimie, Liceul Teoretic „Ovidius“ - geografie și limba germană, Liceul Teoretic „Traian“ - matematică și fizică, Liceul Teoretic „Decebal“ - profesor de istorie.
 
Acestea reprezintă doar o mică parte din lista posturilor cu viabilitate pe patru ani, pentru a căror ocupare Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza o ședință de repartizare în data de 30 martie.
 
Până atunci însă, cea mai recentă ședință va fi chiar săptămâna viitoare, pe 5 martie, când comisia de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar constituită la nivelul ISJ Constanța va proceda la completarea normei didactice.
 
Aici puteți consulta întreaga ofertă de posturi vacante sau rezervate din învățământul preuniversitar constănțean.

Ti-a placut articolul?

Comentarii