Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment cultural la Colegiul Național Costache Negri din Galați. Cei prezenți au primit semne de carte cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

ro

21 Feb, 2024 15:26 638 Marime text

Chiar și atunci când sunt în vacanță studenților le place să se implice în activități interesante.

De aceasta dată, este vorba de frații David (student în anul II) și Alexandru Manolescu (student în anul IV). Ei au participat la o activitate dedicată Zilei Naționale a Lecturii, pe 15 februarie, la Colegiul Național Costache Negri din Galați, se arată în conținutul unei postări pe pagina de socializare a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".  

Aceștia le-au citit micilor iubitori de lectură și le-au vorbit despre experiențele lor de studenți și de viitori ofițeri ai Forțelor Navale Române. 

Alegerea locației nu a fost una întâmplătoare. David și Alex au fost elevii acestei instituții, David considerând-o chiar „o a doua casă”, deoarece a studiat acolo timp de 12 ani, se mai arată în conținutul postării. 

La activitate au participat atât fostele lor învățătoare alături de actualele lor clase, cât și alte cadre didactice și directoarea colegiului. Toți cei prezenți au plecat acasă cu amintiri frumoase, dar și cu semne de carte cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân”


foto: Facebook/ Academia Navală "Mircea cel Bătrân"



Citește și:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” modernizează instalația de propulsie la Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281, proiect ZK 923 (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii