Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 06 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoții pentru profesori Azi se desfășoară proba scrisă a examenului de titularizare. Zeci de posturi vacante la Constanța

ro

17 Jul, 2019 00:00 1250 Marime text
Pe lângă absolvenţii de gimnaziu şi cei de liceu, care au susţinut Evaluarea Naţională şi, respectiv, probele din cadrul Bacalaureatului, iată că şi profesorii au parte de emoţiile specifice examenelor, azi, desfășurându-se proba scrisă pentru examenul de titularizare.
 
Azi, 17 iulie, 881 de candidaţi din Constanța (învățământ preșcolar – 155, învăţământ primar – 147, limba și literatura română – 75, educaţie fizică şi sport – 70, matematică – 69, limba și literatura engleză – 57, biologie – 28, istorie – 27, psihologie -1, educație muzicală specializată, studii teoretice – 1 , educație tehnologică -1, electronică, automatizări, telecomunicatii – 1) s-au înscris pentru susținerea probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate.
 
Concursul se va desfășura în trei unități de învățământ, desemnate centre de concurs, astfel: Centrul nr. 1 - Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”: matematică, fizică, chimie, biologie, informatică, religie ortodoxă, învăţământ preşcolar; Centrul nr. 2 - Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”: învăţământ primar, istorie, geografie, cultură civică, psihologie, economie și educație antreprenorială, filosofie și logică, argumentare, comunicare, educaţie fizică şi sport și arte; Centrul nr. 3 - Liceul Teoretic „Traian”: consiliere psihopedagogică, psihopedagogie specială, învățământ profesional și tehnic, educaţie tehnologică, limba şi literatura română, limbi modern, limba latină și limba turcă maternă.
 
Proba scrisă începe la ora 10.00, iar durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore. Accesul candidaților în centrele de concurs este permis în intervalul 8.00 – 8.45. Candidaţii care nu sunt prezenţi în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susţine proba scrisă. Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix cu pastă de culoare albastră, iar desenele/graficele se pot executa şi cu creionul negru. Rezultatele se afișează marți, 23 iulie 2019, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la centrele de concurs. Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța marți, 23 iulie 2019, până la ora 21.00 și miercuri, 24 iulie 2019, între orele 9.00 – 15.00. Rezultatele finale se afișează marți, 30 iulie 2019, atât la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, cât și la centrul de concurs, rămânând afișate cel mult 30 de zile. Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).
 
Toate informațiile referitoare la concursul de ocupare a posturilor didactice se află pe site-ul: https://www.isjcta.ro/concurs-pentru-ocuparea-posturilor/
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii