Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida vor face practică pe două autoturisme noi

ro

13 Jul, 2020 08:53 1357 Marime text

•    Valoarea celor două autoturisme este de 72.500 de lei

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, din Constanța, va beneficia de două autoturisme noi pentru a învăța să conducă.

Monica Răgușilă, directorul liceului, a explicat: „Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul «Conducerea autovehiculelor», iar ei fac practică de conducere auto și legislație“.

Autoturismele au fost achiziționate cu sprijinul Primăriei Constanța.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Constanța:

Autoturisme noi pentru practica elevilor de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța.
Unitatea de învățământ a achiziționat cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța, două mașini noi pe care elevii vor putea să învețe să conducă.
Monica Răgușilă - directoarea Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida din Constanța - "Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța am achiziționat aceste două autoturisme care ne sunt foarte utile.  Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul "Conducerea autovehiculelor", iar ei fac practică de conducere auto și legislație".
Cristina Dragomir- director executiv adjunct al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: "Este vorba despre două autoturisme în valoare de 72.500 de lei, luate prin achiziție de către unitatea de învățământ cu bani prin rectificare bugetară de la Primăria Municipiului Constanța.
Mașinile vor fi folosite pentru clasele din învățământul profesional și dual, deoarece partea aceasta de practică este foarte importantă în formarea profesională a elevilor. Primăria Municipiului Constanța sprijină și învățământul profesional și învățământul dual cu o dotare adecvată. În urmă cu scurt timp, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța au fost achiziționate două table interactive dar și pe parcursul anului precedent Primăria Constanța a alocat o sumă important de bani pentru igienizarea sălilor de curs și pentru băile de la internat".


În funcție de disponibilitatea bugetară, toate unitățile de învățământ care depun note de fundamentare pot primi finanțări complementare din partea Primăriei Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii