Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Liceul Ovidius din Constanța, marele premiu al competiției „Nasa Space Settlement Design Contest 2018”

ro

19 Mar, 2018 14:10 13736 Marime text
Liceul Teoretic „Ovidius” devine singurul liceu din lume care câștiga Marele Premiu de doua ori in istoria competiției și Premiul Special pentru cea mai buna lucrare științifică „NSS Bruce M. Clark, Jr. Memorial Space Settlement Award” care se va decerna în cadrul conferinței internaționale care se va desfășura intre 24-27 Mai, la Los Angeles, SUA.
 
La competiția organizată de NASA au participat în jur de 10.000 de elevi din peste 20 de țări, cu aproximativ 2.500 de proiecte!
 
Marele premiu cu proiectul „Cicada” a fost adjudecat de Cosma Bianca-Maria și Constantinescu Mihaela, prof. coordonator Maga Cristinel; Premiul I cu proiectul „Exchange on Amasia” de Adi Elif (proiect individual); premiul III cu proiectul „Antares” - Stoica Alin Ilie, Maga Rusanda Elena și Cașărică Mihaela Cristiana (CNMB), prof. coordonator Maga Cristinel.
 
Elevii câștigători, pe baza premiilor obținute, sunt invitați să participe la a 37-a Conferință anuală International Space Development Conference (ISDC) care se va desfășura în Los Angeles, SUA, între 24-27 Mai, 2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii