Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi și liceeni constănțeni, într-o expoziție virtuală dedicată primăverii

ro

03 Mar, 2021 00:00 2593 Marime text
  • Expoziție virtuală artistico-plastică intitulată „Primăvara în suflet de copil", realizată de elevi de la Școala nr. 38 și de la Liceul „George Călinescu”

Ce mod mai frumos de a întâmpina primăvara, acest anotimp atât de plin de culoare, decât cu bucuria de a-l imortaliza pe planșa de desen.
Coordonați de prof. Bogdan Ene, prof. Ina Burduță și Denisa Caracoti, elevii Școlii gimnaziale nr. 38 „Dimitrie Cantemir”, împreună cu colegii și vecinii lor de la Liceul Teoretic „George Călinescu” și-au pus la contribuție imaginația și au elaborat o serie de lucrări pe care le-au expus în mediul virtual.

Expoziția virtuală artistico-plastică intitulată „Primăvara în suflet de copil" a avut ca scop, după cum ne-a informat prof. Cristina Loredana Pintilie, consilier de imagine al liceului, cunoașterea, dezvoltarea și stimularea potențialului artistic și creativ al elevilor.

Lucrările au ilustrat, prin tehnicile picturii și ale graficii, compoziții plastice dinamice și echilibrate și ea poate fi vizionată AICI.
Fiecare elev și-a exprimat artistic „povestea" prin prisma anotimpului primăvara, aducând în aceste lucrări multă culoare, energie, entuziasm și bucurie, naivitatea și inocența vârstei școlare făcând diferența între „artiști”.


Citește și:

Învățământul online prilejuiește parteneriate benefice: Activități comune între Liceul „George Călinescu” și Universitatea „Ovidius”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii