Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de eleganță și creativitate la Grădinița P.P. "Amicii" Constanța! Preșcolarii, invitați să-și exprime individualitatea prin intermediul modei (GALERIE FOTO)

ro

06 Mar, 2024 17:40 911 Marime text
Sursa Galeriei Foto: facebook/Grădinița PP AMiciiO nouă tradiție a eleganței și creativității a fost inaugurată de Grădinița P.P. "Amicii" cu prima ediție a concursului de modă pentru copii "Bravo, ai stil!", programată să aibă loc în zilele de 6 și 7 martie.

Potrivit reprezentanților Grădiniței PP Amicii, evenimentul marchează un moment important în evoluția grădiniței, reprezentând o ocazie unică de a evidenția talentele și abilitățile copiilor preșcolari.

„Concursul "Bravo, ai stil!" invită micuții fashioniști să-și exploreze imaginația și să-și exprime individualitatea prin intermediul modei. Sub privirea atentă a unui juriu înzestrat cu ochi avizați și pasiune pentru creativitate, format din reprezentanți ai părinților și profesioniști din domeniul educației și al artei: doamna Director, Profesor Tania-Ileana Dumitrescu, Directorul de Creație, fondator al trupei de teatru „Happy’, Daniela Vicolov împreună cu cofondator „Happy” Florentina Nan, concurenții vor fi încurajați să exploreze diverse stiluri: elegant, boho-chic, streetwear, clasic, romantic și sport.
Grădinița „Amicii” pune în valoare creativitatea și spiritul competitiv al copiilor săi, oferindu-le o platformă sigură și stimulantă pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și evidenția personalitatea. Concursul "Bravo, ai stil!" este o celebrare a expresiei individuale și a frumuseții naturale, oferind copiilor oportunitatea de a străluci în lumina reflectoarelor.
Evenimentul marchează începutul unei noi tradiții pentru Grădinița P.P. "Amicii", angajată în promovarea creativității și a încrederii în sine în rândul micilor săi artiști și subliniază angajamentul pentru dezvoltarea armonioasă și încurajarea talentului la vârste fragede.
Aceasta este prima editie a unui Proiect - Concurs, care va deveni emblematic pentru stilul elegant, valoros si de calitate pe care Gradinita "AMICII" il ofera in educatie!“ - se arată într-un comunicat semnat de directorul Grădiniței PP Amicii Constanța, Prof. TANIA ILEANA DUMITRESCU. 

Citește și: 

Grădinița cu program prelungit “Amicii” din Constanța a fost modernizată (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii