Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciolacu, la început de an școlar #RomâniaEducată trebuie să funcţioneze pentru toţi, nu doar pentru elitele privilegiate

ro

05 Sep, 2022 09:59 1077 Marime text
Marcel Ciolacu, foto: facebook/ Marcel CiolacuPreşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar că "toaletele din fundul curţii sunt o ruşine" . Ele trebuie să dispară definitiv într-o ţară europeană.

Acesta a mai precizat că #RomâniaEducată trebuie să funcţioneze pentru toţi, nu doar pentru elitele privilegiate 


Mesajul integral transmis de Ciolacu 

Școli și grădinițe deschise! Fără restricții!

Aceasta este normalitatea unui început de an școlar, cu părinți și bunici care sunt alături de copiii și nepoții lor în prima zi de școală! Cu multă emoție și speranță, cu șoapte de încurajare la ureche și fără separare la gardurile școlii.

Este primul pas pentru a face uitați acești doi ani grei și lungi, cu o pandemie extrem de prost gestionată care a lăsat urme adânci asupra copiilor.
Lucrurile s-au schimbat din acest punct de vedere, dar nu este suficient. Trebuie să înțelegem că #RomâniaEducată trebuie să funcționeze pentru toți, nu doar pentru elitele privilegiate. Toți copiii, inclusiv cei din familii cu venituri mici, trebuie să aibă acces la educație de calitate.

Investițiile în infrastructura școlară sunt esențiale și ele trebuie să continue. Toaletele din fundul curții sunt o rușine și ele trebuie să dispară definitiv într-o țară europeană. Dar trebuie să ne asigurăm că #toți copiii vor beneficia de sistemul de educație. De aceea, PSD va fi o voce puternică la dezbaterile din Parlament pe tema noilor legi ale educației pentru a corecta orice discriminări și inechități!

Succes tuturor în noul an școlar!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii