Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt profesorii din Constanţa care vor face parte din Corpul Experţilor Educaţionali (document)

ro

14 Feb, 2017 00:00 2048 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a publicat rezultatul evaluării portofoliilor depuse de către profesori în vederea participării la cea de-a 11-a sesiune de intrare în Corpul Experţilor Educaţionali, statut care le permite ca în viitor să ocupe funcţii de conducere la nivelul şcolilor.
 
Conform calendarului aprobat prin OMENCS nr. 5784/2016, în şedinţa din 2 februarie 2017, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a validat rezultatul evaluării portofoliilor depuse în perioada 17-25 ianuarie 2017. Ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul Naţional de Experţi în Management Educaţional va fi emis pe 16 februarie.
 
Au fost declaraţi „promovaţi“ 134 de profesori: Lucia Cibotaru, de la Liceul Tehnologic „I.N. Roman“ – 100 de puncte, Bianca Ionela Matei, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ – 100 de puncte, Florina Moroşanu, de la Şcoala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“ - 99 de puncte, Anca Amza – Grădiniţa cu Program Prelungit „Lumea Poveştilor“ – 96 de puncte, Vasilica Antonie, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Amicii“ - 95 de puncte, Ionela Baciu, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ Cumpăna – 95 de puncte, Mirela Beregoi, de la Liceul Tehnologic Cogealac – 95 de puncte, Florica Butic, de la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Nicolae Tonizta“ – 95 de puncte, Cristina Ciocănel, de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr“ din Corbu – 95 de puncte, Elena Cojocaru, de la Şcoala Gimnazială nr. 37 – 95 de puncte, Lilia Cuciu, de la Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“ – 95 de puncte, Florentina Căltuţ Ionescu, de la Grădiniţa nr. 3 Mangalia – 95 de puncte, Ştefania Dumitru, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Limanu – 95 de puncte, Liliana Enache, de la Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ – 95 de puncte, Ştefania Neta Fotu, de la Grădiniţa „Amicii“ – 95 de puncte, Carmen Maria Huhus, de la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ – 95 de puncte, Ioana Hordencu, de la Grădiniţa „Ion Creangă“ din Medgidia – 95 de puncte, Florentina Ion, de la Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“ – 95 de puncte, Gheorghiţa Marin, de la Şcoala Gimnazială „Iuliu Valaori“ din Nisipari – 95 de puncte, Marinela Mâncuţ, de la Grădiniţa nr. 3 – 95 de puncte, Camelia Olteanu, de la Liceul Teoretic „C. Brătianu“ – 95 de puncte, Ionuţ Lucian Pandele, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Târguşor – 95 de puncte, Daniela Petroşan, de la Şcoala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu“ – 95 de puncte, Cosmina Luiza Stoica, de la Şcoala Gimnazială „Emil Gârleanu“ – 95 de puncte, Loredana Elena Tănase, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ – 95 de puncte, Adina Voicu, de la Şcoala Gimnazială „Sf. Andrei“ – 95 de puncte, Gina Elena Şerban, de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ – 95 de puncte.
 
Rezultatele evaluării portofoliilor depuse de profesori în vederea participării la cea de-a 11-a sesiune de intrare în Corpul Experţilor Educaţionali pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Citeşte şi:

183 de cadre didactice din Constanţa vor să devină experţi în management educaţional. Iată cine sunt! (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii