Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2024 Mâine, 5 iulie 2024, se va susține proba la limba maternă

ro

04 Jul, 2024 15:25 518 Marime textMâine, 5 iulie 2024, va avea loc Proba Eb) Limba și literatura maternă - Limba turcă la care în județul Constanța s-au înscris trei elevi, precum și probele specifice susținute de absolvenții secțiilor bilingve francofone și bilingve româno-spaniole, la care participă elevii constănțeni, după cum urmează:

- Bacalaureatul Bilingv Francofon DNL- 19 candidați înscriși la disciplina Geografie, 1 candidat înscris la disciplina Economie;
- Bacalaureatul Bilingv Spaniol, Proba de Cultură și Civilizație Spaniolă - 5 candidați înscriși.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie. Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
 
Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, 8 iulie 2024, în intervalul orar 12:00 - 18:00.

Cererea de contestații prevede faptul că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă care nu mai poate fi modificată.


Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 12 iulie.
 
Probele încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen. Beneficiază de condiții adaptate candidații pentru care s-a aprobat această solicitare de către Comisia Națională de Organizare a examenului de Bacalaureat, în baza prevederilor procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.
 
Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio. Pentru rezolvarea subiectelor candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, vor utiliza numai creion negru.Citește și
Bacalaureat 2024 Un elev din Constanța, eliminat de la ultima probă scrisă pentru fraudă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii