Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:03 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2021 Au fost publicate rezultatele. În județul Constanța trei elevi au obținut media 10

ro

05 Jul, 2021 10:08 4626 Marime text
  • Trei elevi din județul Constanța au obținut media 10. 

Primele rezultate la Bacalaureat au fost publicate la ora 10.00 în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro

Potrivit acestor rezultate, trei elevi din județul Constanța au obținut media 10. Este vorba despre doi elevi de la Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța și unul de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ Medgidia. 

De altfel, în top 10 al mediilor obținute pe județul Constanța se află 5 elevi de la Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța, doi de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța, și câte unul de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ Medgidia, Colegiul Pedagogic Constantin Brătescu Constanța și Liceul Teoretic Traian Constanța. 

Reprezentanții ISJ Constanța reamintesc că afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. 

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii