Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost publicate rezultatele Olimpiadei de Limba şi literatura română. Cine sunt elevii constănţeni calificaţi la faza naţională a concursului

ro

11 Mar, 2019 00:00 5881 Marime text
ISJ Constanţa a publicat rezultatele finale obţinute de elevi la olimpiada judeţeană la Limba şi literatura română. Conform metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare şi regulamentelor specifice, la etapa naţională a olimpiadei, nivel gimnazial, va participa, din fiecare judeţ, câte un elev/an de studiu/nivel, pentru fiecare secţiune, primul în ierarhia clasei/nivelului la care a concurat, cu respectarea punctajului minim prevăzut de regulament.
 
La etapa naţională a Olimpiadei se alocă maximum 23 de locuri suplimentare/an de studiu (15 locuri pentru secţiunea A şi 8 locuri pentru secţiunea B), în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute conform clasamentului naţional realizat după finalizarea etapei judeţene/a sectoarelor municipiului Bucureşti şi calificarea participanţilor pe locurile prevăzute la art. 5 alin. din prezentul regulament.
 
La etapa judeţeană/a sectoarelor municipiului Bucureşti, pentru elevii care au obţinut medii/punctaje egale şi ocupă poziţii în clasamentul realizat la nivel naţional care le conferă o potenţială calificare nu se face departajare, chiar dacă se depăşeşte numărul de locuri suplimentare atribuite conform alin. (1).
 
La nivel liceal, la etapa naţională se alocă, potrivit metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a  competiţiilor şcolare, pentru fiecare judeţ câte un loc/fiecare an de studiu/secţiune. Vor fi selecţionaţi participanţii la etapa judeţeană, în ordinea descrescătoare a punctajelor finale, cu respectarea punctajului minim prevăzut de  prezentul regulament. La etapa naţională a Olimpiadei se alocă maximum 23 de locuri suplimentare/an de studiu (13 locuri pentru secţiunea A şi 10 locuri pentru secţiunea B), în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute conform clasamentului naţional realizat după finalizarea etapei judeţene/a sectoarelor municipiului Bucureşti şi calificarea participanţilor conform prevederilor art 7 alin (1) din prezentul Regulament.
 
Clasele a V-a şi a VI-a: Barbu Alexandra de la Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" - locul I, calificată la etapa naţională, Ivan G. Olivia Maria de la Liceul Teoretic „Ovidius” - locul II, Popovici Casandra-Cristina de la Liceul Teoretic „Ovidius” -  locul III.
 
Clasele a VII-a şi a VIII-a: Salantai Oana de la Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia - locul I, Calificată la etapa naţională, Ali Cidem de la Școala Gimnazială Nr. 29 "Mihai Viteazul" – locul II, Marcov Andreea de la Școala Gimnazială „Constantin Brancusi” Medgidia - locul II, Petrea Magdalena, de la Liceul Teoretic „Traian" - locul II, Andrei Bianca Dorina de la Școala Gimnazială Nr.1 Poarta Albă – locul III.
 
Clasa a IX-a: Scîrtocea Bianca Ioana de la Liceul Teoretic Ovidius - locul I, calificată la etapa naţională, Mihai Ionuţ de la Liceul Teoretic „I. Cotovu“ Hârşova - locul II, Barbuş Miruna Elena de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” - locul III, Grasu Elena Cristina de la Liceul Teoretic „Ovidius“ - locul III; Iatan Marieta Iulia de la Liceul Teoretic „Ovidius“  - locul III.    
 
Clasa a X-a: Petrea Ștefana  de la Liceul Teoretic  „Callatis” - locul I, calificată la etapa naţională,  Fîntînă Olivia de la Liceul Teoretic „Ovidius“ - locul I, Huidiu Georgiana Marcela de la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“ - locul II, Totolici Vanesa de la Liceul Teoretic „Callatis” - locul II, Cubaniţă Iasmina de la Liceul Teoretic  „Callatis” - locul III.
 
Clasa a XI-a: Strutinsky Teodora Laura de la Liceul  Internaţional de Informatică - locul I, calificată la  etapa naţională,  Teacă Mariade la Liceul Teoretic „Ovidius“ - locul II, Bureaţă Ioana de la Liceul Teoretic  „Callatis” - locul III.
 
Clasa a XII-a: Covaliu Alexandru de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” - locul II, Guţu Andreea de la Liceul Teoretic „George Călinescu“ - locul II; Cuciuc Bianca Maria de la Liceul Teoretic „Ovidius“ - locul III, Răduţoiu Ioana de la Liceul Teoretic „George Călinescu“ - locul III.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii