Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Traian Broasca Tema este - „Cine este profesorul care a format-o pe Inna”

ro

15 May, 2013 17:54 8640 Marime text
interviu online cu traian broasca tema este cine este profesorul care a format o pe inna 457108
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Profesor 06 Jun, 2013 09:59 Excelent interviu, cu valori deosebite ale celei mai vechi urbe din tara. Cum "Omul sfinteste locul!", era si firesc ca Mangalia sa impuna frecvent personalitati ale culturii, mergand pe o antica traditie a Callatisului. Orice s-as spune, Inna s-a impus definitiv in muzica internationala, oricare ar fi parerile catorva ofuscati. "De gustibus non disputandum!" Insa efectele unei pregatiri asidue. cu un instructor si mentor valoros, precum dl Traian Broasca, nu puteau dacat sa aduca roadele asteptate, cu atat mai mult, cu cat si alti oameni de bine, ulterior, au putut da stralucire acestui diamant numit Inna! Felicitari, dle profesor Broasca, felicitari, Inna, felicitari autorului interviului si ... EXCELSIOR!
  • liviu 18 May, 2013 16:52 si eu ma alatur elenei.are dreptate cand afirma ca dl.profesor traian broasca este bine pregatit.rar mi-a fost dat sa intalnesc oameni cu asa mult bun simt si o rabdare uimitoare.si eu am fost studentul dansului la spiru,si am invatat foarte multe lucruri utile pentru meseria de dascal specialitatea muzica.toata admiratia pentru tot ce faceti pentru noi tinerii.ne-ati dat speranta si incredere si am reusit.ma inclin si eu in fata dumneavoastra cu tot respectul.
  • elena 17 May, 2013 09:01 am fost studenta la facultatea de arta de la centrul teritorial constanta spiru haret si in prezent profesor de muzica si va marturisesc ca sunt mandra ca l-am avut profesor la disciplinele practice pe d-l profesor traian broasca.felicitari din suflet.