Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zona Butoaie din Mamaia se extinde cu un imobil de opt etaje. Cine sunt investitorii

ro

05 Feb, 2018 00:00 4633 Marime text
Emilia Florea Ştefănescu şi Oana IuliaRazvan Ionuţ Florea şi Dragoş Florin Ştefănescu vor să ridice un imobil de opt etaje în Mamaia, zona Butoaie.
 
În acest sens, pe data de 2 februarie, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 72, cate constă în „Modificare proiect autorizat cu AC 1809/25.11.2016 «Imobil D+P+7E-8E hotel apartament» prin supraetajare cu un nivel conform Legii 50/1991, cu 20% din aria construită desfăşurată - amenajări interioare şi modificare faţade“.
 
Viitorul imobil va avea 54 de spaţii de cazare, cu 34 de locuri de parcare la demisol şi două în incintă. Suprafaţa construită a clădirii va fi de 350 mp, cea desfăşurată, de 3.885 mp, iar suprafaţa desfăşurată totală - de 5.283,43 mp.
 
Reamintim că Autorizaţia de construire nr. 1809 din 25.11.2016 fusese emisă pentru societatea Tonis Trade SRL. Actul presupunea „Construire imobil D+P+8e+terasă circulabilă cu funcţiunea de hotel apartament“.
 
Reamintim că, în luna februarie 2016, reprezentanţii societăţii Tonis Trade SRL au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+8E+terasa circulabilă, cu funcţiunea de vilă turistică“. Imobilul va fi situat în zona Butoaie, lot 1, număr cadastral 264, înscris în Cartea Funciară cu numărul 34380.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 3111 din 9.10.2014, eliberat de Primăria Municipiului Constanţa, amplasamentul se află în zona funcţională destinată activităţilor turistice. Proprietatea, în suprafaţă de 500,03 mp, aparţine societăţii Tonis Trade SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare autentificat cu nr. 1313 din 27.04.2005 la Biroul Notarilor Publici Asociaţi Mariana Iosif şi Pătraşcu Ioan Gabriel.
 
Terenul are următoarele limite de proprietate şi vecinătăţi: la nord - teren proprietate a municipiului Constanţa, cu funcţiunea de parcare, pe o lungime de 21,26 de metri, la sud - proprietate privată, lot 2, nr. cadastral 220703, pe o lungime de 21,26 de metri, la est - alee carosabilă de acces pe o lungime de 23,52 de metri şi la vest - spaţiu verde pe o lungime de 23,52 de metri.
 
Accesul pietonal şi auto pe teren se va face din bulevardul Mamaia astfel: demisolul va adăposti 32 de locuri de parcare, iar accesul se va realiza de pe latura de est, din aleea carosabilă de acces. Aici se vor monta opt sisteme de parcare de tip Kleemann KPS, care asigură câte patru locuri de parcare, în total, 32, iar separat se vor amenaja, tot la nivelul demisolului, încă şase locuri de parcare. La nivelul solului vor mai fi prevăzute încă şase locuri de parcare. Pentru cele 37 de unităţi locative, numărul total de locuri de parcare asigurat va fi de 38. Viitoarea clădire va avea o înălţime la cornişă de 27,3 metri.

Tonis Trade SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1994, Tonis Trade SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 350.000 de lei, integral vărsat, este compus din 35.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Sorin Ştefănescu, cu 40% din capitalul social, Iulia Oana Florea, cu 30% din capitalul social, Dragoş Florin Ştefănescu, cu 30% din capitalul social. Eugen Petică şi Sorin Ştefănescu sunt administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor şi al aparatelor electrocasnice, în magazine specializate.
 
Printre activităţile secundare se numără: reproducerea înregistrărilor; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice fabricarea de uşi şi ferestre din metal; producţia de ceasuri, construcţia de nave şi structuri plutitoare; construcţia de ambarcaţiuni sportive şi de agrement; fabricarea de biciclete şi de vehicule pentru invalizi; fabricarea bijuteriilor şi a articolelor similare din metale şi pietre preţioase; fabricarea imitaţiilor de bijuterii şi a articolelor similare; repararea articolelor fabricate din metal; comerţ cu alte autovehicule; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; intermedieri în comerţul cu maşini; echipamente industriale, nave şi avioane; comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente; comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte; comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului; comerţ cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii; comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente; comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate; comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al discurilor şi al benzilor magnetice cu sau fără înregistrări audio/video, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate; transporturi rutiere de mărfuri; servicii de mutare; depozitări; restaurante; servicii de furnizare şi management al forţei de muncă; activităţi ale agenţiilor turistice; activităţi ale tur-operatorilor; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică; alte activităţi recreative şi distractive.
 
În anul 2014, firma cu 65 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 22.580.782 de lei şi un profit de 59.330 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut 55 de salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 25.878.349 de lei şi un profit de 2.142.743 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 59 de salariaţi, cifră de afaceri de 35.135.347 de lei şi un profit de 2.914.941 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Imobil de opt etaje, în staţiunea Mamaia. Investitor - Tonis Trade SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii