Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru podețele din comuna Independența!

ro

16 May, 2023 14:31 1197 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului cu privire la proiectele vizând construirea a trei podețe în comuna constănțeană Independența.
 
Cele trei podețe urmează să fie amplasate astfel: primul – în localitatea Tufani, strada Ulmului, zona intersecției străzii cu DJ 391A, cel de-al doilea – tot în localitatea Tufani, pe strada Bradului, iar cel de-al treilea în localitatea Movila Verde, pe strada Bisericii, în zona intersecției străzii cu DJ 392.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni până joi între orele 09.00-13.30, iar vinerea între orele 09.00-13.00, dar și pe site-ul autorității pentru mediu.
 
Comentariile, observațiile sau propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21 mai 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii