Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:58 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Agenţia de Mediu Ansamblu rezidenţial compus din patru imobile, realizat de Barracuda Residence SRL Constanţa

ro

26 Feb, 2020 00:00 1218 Marime text

Barracuda Residence SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru construirea unui ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3e, în municipiul Constanţa, stradă nespecificată, parcela VN 574/3, şi tarla 56, parcela VN 574/4.


Ulterior, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a anunţat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3e cu subsol comun parcare şi locuinţe colective la parter şi etajele superioare, organizare de şantier şi împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanţa, stradă nespecificată, parcela VN 574/3, şi tarla 56, parcela VN 574/4. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00 şi 14.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 2.03.2020.
 

Barracuda Residence SRL, în datele Registrului ComerţuluiÎnfiinţată în anul 2018, societatea are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Petru Eugen Doru, cu 70% din capitalul social, şi Petru Ştefan, cu 30% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Rizea Florian. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 89.155 lei.


Citeşte şi:

O firmă din Bucureşti a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru ridicarea unui bloc de trei etaje

Certificat de urbanism nou pentru Barracuda Residence SRL. Ce va construi în municipiul Constanţa

Ansamblu rezidenţial compus din patru imobile cu trei etaje fiecare, ridicat de Barracuda Residence în municipiul Constanţa


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii