Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:50 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru ridicarea unui bloc de trei etaje

ro

08 Feb, 2020 00:00 1020 Marime text

Barracuda Residence SRL, cu sediul în municipiul Bucureşti, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un imobil de trei etaje în municipiul Constanţa.
 
Astfel, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3e cu subsol comun parcare şi locuinţe colective la parter şi etajele superioare, organizare de şantier şi împrejmuire teren“. Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, strada nespecificată, parcela VN 574/3 şi tarla 56. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, strada Unirii nr. 23 Constanţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 
Reamintim că, pe data de 5 septembrie 2019, firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 3120. Actul constă în „Construire ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3E cu subsol comun, parcare şi locuinţe colective la parter şi etajele superioare, organizare de şantier şi împrejmuire teren“. De asemenea, pe 21 decembrie 2018, Barracuda Residence SRL a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 4808, care constă în următoarele: „Modificare proiect autorizat cu AC 1576/2018 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20%. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Un alt act de urbanism a fost emis pe 5 noiembrie 2018 - autorizaţia de construire nr. 1576, care presupune următoarele: „Construire imobil D+P+3E-locuinţe colective şi împrejmuire teren“.
 

Barracuda Residence SRL, în datele Registrului Comerţului  

 
Înfiinţată în anul 2018, societatea are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.  Asociaţi persoane fizice sunt: Petru Eugen Doru, cu 70% din capitalul social, şi Petru Ştefan, cu 30% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Rizea Florian. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 89.155 lei.
 
Citeşte şi:
 
Certificat de urbanism nou pentru Barracuda Residence SRL. Ce va construi în municipiul Constanţa

Ansamblu rezidenţial compus din patru imobile cu trei etaje fiecare, ridicat de Barracuda Residence în municipiul Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii