Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou răspuns negativ pentru apart-hotelul de 9 etaje pe care Marco Chim SRL vrea să îl ridice în Constanța

ro

08 Dec, 2023 17:00 1296 Marime text
  • Cel mai recent document a fost eliberat pe 8 decembrie 2023
  • Nu este primul răspuns negativ ce vizează investiția amintită
 
Primăria Constanța a oferit un nou răspuns negativ pentru Marco Chim SRL, privind investiția dorită pe bulevardul Mamaia nr. 326, din Constanța.
 
Prin CU 3251 din 8 decembrie 2023, municipalitatea a precizat că „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru : CONSTRUIRE APART-HOTEL S+P+9E, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER întrucât TERENUL NU ARE ACCES DIRECT SAU PRIN SERVITUTE LA CIRCULAȚII PUBLICE Conform prevederilor HGR nr. 525/41996 art. 25 și art. 26 autorizarea executării construcţiilor este permisă numai dacă există posibilităţi de acces carosabil și pietonal la drumurile publice, direct sau prin servitute, conform destinaţiei construcţiei”. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
Reamintim că, prin CU 3156, din data de 27 noiembrie 2023, firma a solicitat și a primit răspuns de la municipalitate cu privire la edificarea unui imobil pe bulevardul Mamaia nr. 326, zona stațiunea Mamaia.

 
Răspunsul primăriei a fost că „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru : construire hotel s+p+9e cu spațiu comercial, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât terenul nu are acces direct sau prin servitute la circulații publice”. Documentația are o valabilitate de 12 luni.

 
Despre Marco Chim SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 noiembrie 2023, Marco Chim SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul social în Constanța, pe strada Baba Novac, nr. 106 și se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipametelor sanitare.

 
Firma are un punct de lucru și pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Asociat unic figurează Marius Stamate, care este și administrator, alături de Laurențiu Ion Măgura.
 

Numele lui Marius Stamate se regăsește și în Melbo Com SRLMarco Management SRL și Sea & Sun Business SRL, toate din Constanța, iar cel al lui Laurențiu Ion Măgura figurează și în Psihomag SRL și Marcostar Construct Stil SA, ambele din Constanța.
 
În 2022, Marco Chim SRL a declarat 26 de angajați, profit peste 7,03 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 21,82 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Răspuns negativ pentru Marco Chim SRL, care vrea să ridice un hotel de 9 etaje în Mamaia

Imobiliare Constanța Ce răspuns a primit Marco Chim SRL de la primărie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii