Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru teritoriul intravilan delimitat de bulevardul Lăpușneanu și străzile Farului și Salcâmilor inițiat de Cardiozone Med SRL, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

04 Mar, 2024 17:00 3799 Marime text
  • Suprafața care ar urma să fie reglementată prin noul PUZ este delimitată de Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Farului, strada Salcâmilor și limitele cadastrale
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile obline pe site-ul primăriei Constanța până pe 09.03.2024
  • Inițiatorul PUZ-ului este Cardiozone Med SRL prin administratorii companiei Adriana și Marian Drăgan iar elaboratorul documentației este Masstudio SRL
  • Documentația s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului din 22.02.2024, alături de mai multe proiecte imobiliare
 
 
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare anunțul de intenție elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru zona  delimitată de Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Farului și strada Salcâmilor, proprietăți privați și alee de acces conform aviz de oportunitate nr. 94616/11.07.2023.
 
Inițiatorul PUZ-ului este Cardiozone Med SRL prin administratorii companiei Adriana și Marian Drăgan iar elaboratorul documentației este Masstudio SRL.
 
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile obline pe site-ul primăriei Constanța până pe 09.03.2024.
 
Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa: primarie@primarie-constanta.ro, prin poștă în atenția Compartimentului Planificare Urbană sau depuse la Registratura Primăriei, la Centrul Informare Cetățeni.
 
Noile construcții propuse de Cardiozone Med SRL, se vor racorda la rețelele de utilități existente în zona de studiu, fără incomodarea circulației publice ori a accesului la terenurile din apropiere iar locurile de parcare necesare obiectivelor propuse vor fi asigurate în limita proprietății, fără afectarea domeniului public ori a proprietăților învecinate.
 
Despre Cardiozone Med SRL
 
Societatea Cardiozone Med SRL a fost înființată în data de 28 martie 2016, având sediul pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu numărul 94A din municipiul Constanța.
 
Obiectul de activitate al firmei este de „Activități de asistență medicală specializată“.
 
Administratori și asociați sunt Marian și Adriana Drăgan, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 1.767.212 lei, datoriile de 883.474 de lei, cu șase angajați.
 
Plan Urbanistic Zonal pentru modificare de reglementări aplicabile terenului situat pe strada Salcâmilor și Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 19-19A+94A, lot 2 s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului din 22.02.2024, alături de mai multe proiecte imobiliare.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța Blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord. Detalii despre proiectele imobiliare de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii