Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost candidat la Primăria Cerchezu continuă lucrările la investiţia imobiliară de pe strada Perlei

ro

29 Oct, 2015 00:00 3541 Marime text


Petrică Albu, fost candidat, în 2012, al Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria comunei Cerchezu, dar care dorea şi un fotoliu de consilier judeţean, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa aviz de mediu pentru „Branşament alimentare cu apă potabilă, staţie de pompare şi conductă de refulare apă uzată menajeră pentru trei imobile P+3, locuinţe colective“, ridicate pe strada Perlei nr. 11.


 
Aşa cum reiese din memoriul tehnic al proiectului depus la AMP Constanţa, lucrările sunt necesare asigurării infrastructurii specifice alimentării cu apă potabilă şi evacuării apelor uzate menajere pentru cele trei imobile P+3, amplasate în zona Campusului universitar, respectiv strada Perlei nr. 11.
 
Imobilul se va conecta la reţeaua publică de utilităţi de apă şi apă uzată administrată de SC RAJA SA Constanţa prin: execuţia unui branşament de apă conectat la reţeaua de distribuţie; execuţia unei staţii de pompare apă uzată şi o conductă de refulare ce va descărca într-un cămin existent pe colectorul menajer cel mai apropiat din zonă.
 
Precizăm că fostul candidat la Primăria comunei Cerchezu, Petrică Albu, a obţinut, împreună cu Nicolae Cristian Nicola şi Simona Nicola, în luna martie a acestui an, autorizaţie de construcţie pentru modificarea proiectului de construire a trei locuinţe colective P+2E+Etaj tehnic pe strada Perlei nr. 11, tronson B+C. Cei trei investitori au mai obţinut Certificatul de Urbanism nr. 2485/03.08.2015. Terenul face parte din intravilanul municipiului Constanţa. Este situat pe proprietatea privată a titularului de proiect, dobândit prin contractul de vânzare-cumpărare autentificat cu nr. 837/14.03.2003 şi actul de dezmembrare autentificat cu nr. 4171/13.11.2014.


Citeşte şi 
Fost candidat la Primăria Cerchezu: Petrică Albu şi directorul unui magazin de mobilă construiesc locuinţe pe malul lacului Siutghiol (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii