Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc din Mamaia Nord va fi supraetajat. Cine este investitorul

ro

28 Oct, 2022 00:00 1795 Marime text
  • Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Nova Pontica TM SRL.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul: „ Modificare proiect in curs de executie  autorizat cu AC 126/07.04.2022 prin supraetajare cu un nivel in limita a 20%  din suprafața desfășurată rezultând imobil P+5E”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. T1, nr. 108, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.11.2022.
 
Nova Pontica TM SRL
 
Societatea este fondată în anul 2017 și are sediul social în Năvodari, pe strada T1, nr. 66. Asociați în firmă sunt Adriana Mitriș și Tomescu Eduard-Cristian, cei doi având o cotă de participare de 50% la pierderi și câștig. Administrator este Adriana Mitriș.
 
Firma a raportat în anul 2021, un număr de un salariat, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei și un profit de 2,2 milioane lei.
 
Conform confidas.ro, Adriana Mitriș este asociat unic în Ramisia Lux Invest SRL, Unem Solutii SRL, DPC Lux Invest SRL, Ibo Agro Turism SRL, Ibo Residence SRL, Ibo Agricol SRL, Ibo Marina SRL, Flaminia Black Sea SRL, și asociat (50%) la Ramada Sky SRL. Eduard-Cristian Tomescu apare în firmele Edcos Team Activ SRL, Petrocraft Tehnologies SRL, Activ Team Management SRL, Big Belly House SRL.
 
 
PRECIZĂRI:



Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Ramisia Lux Invest supraetajează construcția din Năvodari, zona Mamaia Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii