Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UCG Construcții Ecologice supraetajează blocul din Mamaia Nord

ro

28 Mar, 2023 14:03 1530 Marime text
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de UCG Construcții Ecologice SRL, firmă din municipiul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Modificare imobil în curs de execuție autorizat cu AC 287/05.07.2021 (imobil locuințe și funcțiuni conexe D+P+2E – spațiu comercial și parcari) prin supraînălțare cu încadrare în coeficienții aprobați prin PUZ HCL 341/22.12.2022, modificări compartimentări interioare, remodelare fațade, împrejmuire și organizare de șantier, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D7, nr. 25-27, parcela A 158/5/65, lot 2+3, nr. cadastral/CF 121072, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
În toamna anului 2022, Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Imobiliaria Tomis SRL. 
Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Desființare constructii existente, construire imobil servicii-alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Pescăruș, nr. 41A, județul Constanța.
 
Reamintim că în anul 2019, U.C.G. Construcții Ecologice SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța Raportul de Mediu pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea reglementării urbaniste a zonei situate în orașul Ovidiu, satul Culmea, trup independent intravilan NC 110626. În acest sens, a prezentat proiectul „Exploatare de piatră naturală (carieră) împreună cu spații conexe necesare acestei funcțiuni (platforme betonate, cântar, birouri, spații expunere, anexe); funcțiuni cu condiționări: locuințe individuale/colective, alimentație publică și sport (recreere, servicii medicale, ferme agrozootehnice, exploatare/ procesare piscicolă)“.
 
 
Despre U.C.G. Construcții Ecologice
 
Firma este fondată în anul 2017 și are sediul social în Culmea, pe strada Balanței, județul Constanța. Activitatea principală constă în „ Extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei”. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Ștefan Monica și Constantin Uda. Administrator este Constantin Uda.
 
În anul 2021, firma a raportat 14 salariați, cu o cifră de afaceri de 5,6 milioane de lei, cu un profit de 101.755 lei.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii