Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UCG Construcții ridică un bloc în Mamaia Nord. Ce răspuns a primit de la Mediu?

ro

05 May, 2023 00:00 1190 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru UCG Construcții Ecologice, prin Constantin Udă.
 
Mediul a decis că nu trebuie realizată efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare imobil în curs de execuție autorizat cu AC 287/05.07.2021 (imobil locuințșe și funcțiuni conexe D+P+2E – spațiu comercial și parcări) prin supraînălțare cu încadrare în coeficienții aprobati prin PUZ HCL 341/22.12.2022, modificări compartimentări interioare, remodelare fațade, împrejmuire și organizare de șantier, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D7, nr. 25-27, parcela A 158/5/65, lot 2+3, nr. cadastral/CF 121072, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
  
Mai exact, prin CU 1023 din data de 4 aprilie 2023, firma amintită nu poate utiliza documentul pentru scopul declarat – „Construire imobil locuințe colective D+P+10E+Eth întrucât terenul este traversat de strada proiectată și este necesară realizarea dezmembrării terenului conform planului de reglementări urbanistice U05- zonificarea teritoriului și căile de comunicație aferent HCL nr. 210/2022. Documentul este valabil 12 luni, iar adresa investiției este Parcela A510/6/2, parcela 238056, din Constanța.
 
În toamna anului 2022, Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Imobiliaria Tomis SRL. 
Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Desființare constructii existente, construire imobil servicii-alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Pescăruș, nr. 41A, județul Constanța.
 
Reamintim că în anul 2019, U.C.G. Construcții Ecologice SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța Raportul de Mediu pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea reglementării urbaniste a zonei situate în orașul Ovidiu, satul Culmea, trup independent intravilan NC 110626. În acest sens, a prezentat proiectul „Exploatare de piatră naturală (carieră) împreună cu spații conexe necesare acestei funcțiuni (platforme betonate, cântar, birouri, spații expunere, anexe); funcțiuni cu condiționări: locuințe individuale/colective, alimentație publică și sport (recreere, servicii medicale, ferme agrozootehnice, exploatare/ procesare piscicolă)“.

 
Despre U.C.G. Construcții Ecologice
 

Firma este fondată în anul 2017 și are sediul social în Culmea, pe strada Balanței, județul Constanța. Activitatea principală constă în „ Extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei”. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Ștefan Monica și Constantin Uda. Administrator este Constantin Uda.

 

În anul 2021, firma a raportat 14 salariați, cu o cifră de afaceri de 5,6 milioane de lei, cu un profit de 101.755 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Răspuns negativ pentru un bloc de 10 etaje în zona Lacului Siutghiol

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii