Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunrise Tours a solicitat de la Primăria Constanţa aviz de oportunitate pentru elaborarea unui PUZ. Detalii (document)

ro

22 Feb, 2019 00:00 2696 Marime text

Pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care s-a întrunit ieri, s-a aflat şi solicitarea societăţii Sunrise Tours SRL. Este vorba despre emiterea avizului de oportunitate pentru elaborarea unui PUZ în vederea reglementării terenului situat în bulevardul Mamaia nr. 296-296A.
 
Pe data de 25 ianuarie, Primăria Municipiului Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 322, care presupune „Construire ansamblu de locuinţe colective cu comerţ de proximitate la parter“.
 
Pe 10 ianuarie 2019, pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa s-a aflat şi solicitarea de emitere a certificatului de urbanism privind construirea unui ansamblu de locuinţe colective pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A. Terenul în studiu are o suprafaţă de 9.626 mp şi cuprinde terenurile de la nr. 296 şi 296A. Vecinătăţile terenului sunt: la nord - proprietatea Uniunea Artiştilor Plastici, alee carosabilă, alee pietonală; la nord-est - alee pietonală, la est - alee carosabilă, la sud - proprietate a Municipiului Constanţa, proprietate a Ministerului Turismului, la vest - proprietate a Municipiului Constanţa, proprietate a Ministerului Turismului, proprietate privată, proprietate a Uniunii Artiştilor Plastici.
 
Terenul intravilan, în suprafaţă de 9.626 mp, situat pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A, aparţine societăţii Sunrise Tours SRL şi are numărul cadastral 248507. În prezent, pe teren există construcţiile C10C16, în suprafaţă totală de 1.720 mp. Pentru aceste construcţii vor fi începute demersurile în vederea demolării, începând cu certificatul de urbanism de demolare, avize şi autorizările de demolare. Pe acest teren, investitorul propune construirea unui ansamblu de locuinţe colective, compus din patru blocuri de apartamente D+P+11 etaje. Ultimul nivel va fi ocupat de dormitoarele locuinţelor de tip duplex. De asemenea, investitorul anunţă şi amenajarea unui loc de joacă de circa 230 de mp, dar şi o suprafaţă verde de 350 mp. Prin proiect vor fi realizate 328 apartamente şi 394 de locuri de parcare.
 

Sunrise Tours SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a fost înmatriculată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Societatea este controlată de Ghiuri Zoe şi Ghiuri Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Zoe Ghiuri mai este asociată în Clever Brands International SRL, Crama Noblesse SRL, Intensiv Group SRL, Sorla Marketing & Distribution SRL, Underground Club SRL. La rândul său, Dumitru Ghiuri a mai deţinut parţi sociale în Bufet Siret SRL (radiată), Dados SRL (radiată), Intensiv Estival SRL (radiată). În anul 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 127.119 lei.
 
Citeşte şi:
 

Certificat de urbanism pentru Sunrise Tours SRL. Investitorul vrea să ridice un ansamblu de locuinţe pe bulevardul Mamaia


Sunrise Tours SRL vrea să ridice patru blocuri de 11 etaje pe bulevardul Mamaia. Detalii (document)



  
Sunrise Tours SRL a vrut să supraetajeze blocul de pe strada Unirii. Ce răspuns a primit de la Primăria Constanţa

 
Patronii de la Sunrise Tours SRL, act important de la municipalitate pentru un bloc de şapte etaje, pe strada Unirii

 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii