Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a obținut autorizația de construire pentru refacerea gardului

ro

22 Feb, 2024 16:44 600 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, în data de 22 februarie 2024.

Conform AC 162 din data de 22 februarie 2024, se va construi împrejmuirea terenului, prin refacerea gardului. Imobilul se află pe strada Sentinelei nr. 40, Constanța, iar documentația are o valabilitate de 24 de luni.

Amintim că, la dată recentă, La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă documentația pentru construirea unei clădiri de legătură între corpurile C7 și C8 de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Documentația vizează inițiativa construirii unui corp de clădire de sănătate cu destinația de investigații imagistice CT și RMN și un număr de 4 paturi ATI pe un teren situat în curtea Spitalului de Pneumoftiziologie în intravilanul județului Constanța, pe strada Sentinelei nr. 40 din municipiul Constanța. Terenul este proprietatea Județul Constanța, intabulare cu drept de administrare Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Pe teren sunt edificate 11 corpuri de clădire cu destinația de servicii medicale de sănătate, astfel: C1 – 423 mp, pavilion copii, C2 – 245 mp – pavilion administrativ D+P+E1, C3 – 9 mp magazie, C4 – 96 mp, centrală termică, C5 – 18 mp magazie, C6 – 599 mp – pavilion bloc alimentar D+P, C7 – 286 mp, pavilion bărbați D+P+1E, C8 – 666 mp pavilion femei P+1E, C9 – 79 mp birouri+cabină portar, C10 – 41 mp morgă și C11 – 176 mp ateliere.
 
Ca amplasare în teren, clădirea de legătură între corp C7 și corp C8 este poziționată în partea centrală a sitului, cu acces existent din strada Sentinelei. Având un regim de înălțime parter, clădirea propusă asigură spațiile funcționale prevăzute în tema de proiectare. Vor fi realizate două zone distincte de imagistică medicală, zona de vest va pune accent pe un compartiment de terapie intensivă, cu 4 locuri, plus funcțiuni anexe – cameră asistente, depozit aparatură, instrumentar, medicamente, unitate de îngrijire etc.
 
Centrul de imagistică va avea spații precum: camera de investigație computer tomograf, cameră de investigație RMN, cameră de comandă, cabinet medical, hol cu recepție cu acces atât la exterior, cât și la interior. Valoarea investiției este de 4.370.173 lei fără TVA.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
 Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța construiește un corp nou, cu destinația de investigații imagistice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii