Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătorie self-service la Medgidia. Cine este investitorul

ro

02 Nov, 2022 09:40 2066 Marime text
Sursa foto - Pixabay.com

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Chrisel Biopro SRL, prin reprezentant legal Blanca-Elena Butnaru.

Este vorba de investiția următoare: „CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF-SERVICE CU 6 BOXE”, care va fi amplasată în Județul Constanța, Municipiul Medgidia, str. Republicii, nr. 86D, Lot 2.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Despre Chrisel Biopro SRL


Societatea are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal și a fost înființată în anul 2020. Cristian Moldoveanu și Blanca-Elena Butnaru sunt asociați cu cote egale în firmă, iar administrator este Blanca-Elena Butnaru. În anul 2021, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 141.139 lei și o pierdere de peste 75.000 lei.

Conform confidas.ro, Blanca-Elena Butnaru mai apare în firma Marigen Prod SRL, alături de Elena Odeta Butnaru și Dragoș Marian Butnaru.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii