Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătorie auto self service la Mihai Viteazu! Cine investește

ro

23 Apr, 2023 11:40 1394 Marime text
 foto: Pexels Autoritatea competent pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul implementat de Alin Ionut Car Wash SRL. 

Nu trebuie realizat impactul asupra mediului, în ceea ce privește investiția de construire a unei spălătorii auto self service, în comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, pe strada Gheorghe Doja nr. 2.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța. Comentariile și observațiile publicului se primesc până la data de 28 aprilie a.c.

Despre Alin Ionut Car Wash SRL

Firma este fondată în anul 2022, având sediul pe raza localității Mihai Viteazu, județul Constanța. Stanagui Alin Ionuț este asociat unic și administrator al companiei care se ocupă cu „Întreținerea și repararea autovehiculelor”. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii