Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătorie auto self service, înființată de Matcons Etalon SRL, în comuna Lumina din județul Constanța

ro

11 Feb, 2024 14:16 1097 Marime text
  •  Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunţa decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Construire spălătorie auto self service”.
  • Proiectul va fi realizat în comuna Lumina, strada Belșugului, nr. 23.
  • Investitor este Matcons Etalon SRL.

Matcons Etalon SRL va investi într-o spălătorie auto self service, propusă a fi amplasată în comuna Lumina, pe strada Belșugului, nr. 23. Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare.

Astfel, agenția de mediu a transms că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire spălătorie auto self service”,  propus a fi amplasat în comuna Lumina, strada Belșugului, nr. 23 , judetul Constanța, titular:  Valentin Roșu, reprezentant al Matcons Etalon SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.02.2024.
 

Despre Matcons Etalon SRL



Înființată în anul 2013, firma are sediul social  pe strada M2, nr. 36, Năvodari, județul Constanța. Societatea desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale.

Matcons Etalon SRL și-a întreput activitatea în anul 2017, pe care a reluat-o în anul 2022. Această firmă nu are datorii la ANAF


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe Termene.ro.

 
Citește și:

Constanța. Undă verde de la Mediu pentru Nodul Rutier Peștera
 
INCD GeoEcoMar va elabora un studiu de amplasament a unor noi posturi de acostare la geamanduri în Portul Constanța (DOCUMENT)

Ansamblu rezidențial, în intravilanul orașului Ovidiu, din județul Constanța: Polpo Verde Immobiliare SRL a solicitat de la agenția de mediu elaborarea unui PUZ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii