Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu rezidențial, în intravilanul orașului Ovidiu, din județul Constanța Polpo Verde Immobiliare SRL a solicitat de la agenția de mediu elaborarea unui PUZ

ro

09 Feb, 2024 17:00 860 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța urmează să elaborese un Planul Urbanistic Zonal pentru un cartier rezidential.
  • Investitor este societatea Polpo Verde Immobiliare SRL, deținută de Moubarak Rock.
 
Polpo Verde Immobiliare SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța elaborarea Planului Urbanistic Zonal necesar și stabilirea reglementărilor urbanistice pentru un cartier rezidențial. Noua investiție va fi realizată pe un teren din intravilanul construibil al orașului Ovidiu, parcela A 475/11/1/2, lot 2/2/2, în vecinătatea Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“.
 
Suprafața terenuluii studiat este de 8.840 mp, iar suprafața terenului care a generat PUZ-ul de 5.000 mp. Prin PUZ, beneficiarul solicită schimbarea destinației zonei studiate, în curți – construcții, cu următoarele zone de reglementare: ZRCM – locuire individuală, colectivă, cu 6-8 apartamente, turism și alte activități.
 
Beneficiarul dorește dezvoltarea unui mic cartier rezidențial pe cele 9 loturi de teren rezultate cu imobile 1+2E-2E, cu detinația de locuințe colective cu 6-8 apartamente(două loturi), locuiunțe individuale și activități complimentare (șapte locuri), activități economice noi ce pot participa la dezvoltarea localității din punct de vedere economic.
 
Pe loturile cu locuințe individuale se pot amenaja câte două locuri de parcare pentru imobilele care nu depășesc 200 mp suprafață utilă. Astel, ar putea fi amenajate circa 30 de locuri de parcare. De asemenea, vor fi amenajate cinci spații verzi, de câte 250 mp.
 
În interiorul terenului va fi amenajat un drum de incintă cu lățimea de 8,50 metri din care 1,5 metri – trotuar pe latura vestică. Pe latura de sud a DN3C, lângă drumul colector, s-a propus prin PUG o pistă de biciclete cu lățimea de 3 metri și un trotuar pietonal de 1,50 metri.
 
 

 
Despre Polpo Verde Immobiliare SRL

 
 
Polpo Verde Immobiliare SRL a fost înființată în 2019, are sediul în comuna Cumpăna, strada George Cosbuc, nr. 63 și se ocupă de dezvoltare (promovară) imobiliară. Asociat unic și administrator al firmei este Moubarak Rock, cetățean libanez.
 
Potrivit termene.ro, în anul fiscal 2022, Polpo Verde Immobiliare SRL a raporat venituri de 17.277 lei și pierderi de 26.174 de lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Un imobil de pe strada Dezrobirii din Constanța, proprietatea KIBO Delice SRL, va fi modificat
 
Cu acordul Primăriei Constanța. Navalex Plus SRL modifică imobilul de pe strada Bobâlna din Palazu Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii