Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătorie auto la Lumina. Cine investește

ro

09 Feb, 2023 11:35 1273 Marime text
Sursa foto - Pixabay.comAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Car Wash Lumina SRL, în localitatea Lumina.

Mediul a decis că nu trebuie efectuat impactul asupra mediului, pentru proiectul: CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO AUTOMATA PARTERpropus a fi amplasat in com.Lumina, sos.Tulcei, nr.111F.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, pana pe 17.02.2023.

Car Wash Lumina SRL

Firma este înființată în anul 2021 și are sediul social în localitatea Lumina, pe strada Iulia Hașdeu. Asociat unic este Goidea Marian-Alin, iar administratori sunt Goidea Marian Alin și Simota Răzvan-Noel. În anul 2021, firma a raportat 211 lei pierdere, fără salariați și cu 0 lei cifră de afaceri

Goidea Marian-Alin este administrator și în firma Total Import SRL


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii