Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Fiul lui Cristi Borcea va organiza șantierul la investiția pentru ridicarea mai multor blocuri de 8 etaje, la Constanța

ro

30 Mar, 2021 00:00 6849 Marime text
  • Patrick Cristian Borcea, prin Geometrik Build SRL, va organiza șantierul pentru o societate care ridică șase blocuri de 8 etaje
  • Asociații din Geometrik Build SRL și asociații din South Side Constanța Residence sunt asociați în Geometrik Construction & Engineering SRL
 
Fiul lui Cristi Borcea, Patrick Cristian Borcea, se implică în lumea imobiliară din Constanța. Primăria Constanța a emis un document necesar firmei sale pentru organizarea de șantier pentru investiția firmei South Side Constanta Residence.
 
Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 977 din data de 29 martie 2021, pentru societatea Geometrik Build SRL, unde asociat este fiul lui Cristi Borcea, Patrick Borcea. Este vorba de implicarea societății în investiția de șase blocuri P+8E, de pe strada General Brigadă Ioan Eremia, din zona de sud a orașului.
 
Cele șase blocuri aparțin societății South Side Constanța Residence SRL. Certificatul de Urbanism nr. 977 din data de 29 martie 2021, Geometrik Build SRL va amenaja organizarea de șantier pentru lucrarea de bază autorizată cu AC 533/20.03.2020 pentru „Construire 6 imobile cu destinația de locuințe colective P+8E".
 
Prin AC 533/20.03.2020, SC South Side Constanta Residence și Dumitru Vasile au autorizat ridicarea de imobile cu destinația de locuințe colective P+8E.
 
Ce este interesant este că asociații din Geometrik Build SRL sunt asociați în altă firmă, Geometrik Construction & Engineering SRL, cu asociații din firma South Side Constanta Residence.
 

Despre Geometrik Build SRL, societate controlată de fiul lui Cristi Borcea

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe strada Pictor Theodor Aman. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Patrick Cristian Borcea, fiul lui Cristi Borcea, cu un aport de 50% la capitalul social și Valentin Țăranu, care deține 50%. Ambii dețin și calitatea de administratori ai firmei care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Patrick Cristian Borcea este fiul lui Cristian Borcea, fost finanțator al clubului Dinamo București. El mai este asociat în următoarele firme: Geometrik Construction & Engineering SRL, Royal Art Events SRL și Torquaz General Trading SRL.
 
Ţăranu Valentin mai este asociat în firmele Eurotronix Consult SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL, Port Shipping & Engineering SRL.
 

SC South Side Constanța Residence SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2017, cu sediul social pe strada Pictor Theodor Aman, municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Black Sea Residence Construct SRL. Administrator este Daniel Constantin. Societatea are ca activitate principală „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2019, firma a avut 0 salariați, cu 0 cifră de afaceri, iar pierderea a fost de 1.076 lei.
 
Black Sea Residence Construct SRL a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în Constanța, pe strada Pictor Theodor Aman. Capitalul social este de 1.500 de lei, cu un număr de 150 de părți sociale, cu valoarea nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Cristian Stamatoiu, cu o cotă de 60% și Daniel Constantin, cu un aport de 40%. Administrator este Daniel Constantin la societatea cu activitate principală – „ Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2019, societatea a avut 0 salariați, cu o cifră de afaceri, iar pierderea a fost de 2.681 lei.
Cristian Stamatoiu este asociat în ACV Engineering SRL, CCS Engineering SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL.
 
Citește și
       
Modificări în societatea South-Side Constanța Residence SRL. Cine a devenit asociat unic

Unul dintre asociații firmei South-Side Constanța Residence s-a retras. Despre cine este vorba 
       
Societate nouă în Constanța cu activitate în lucrări de construcții. Cine sunt fondatorii
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii