Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitare, la APM Constanța, de emitere a acordului de mediu pentru construirea la Costinești a două imobile

ro

10 May, 2023 15:06 1369 Marime text
 
 
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
   
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective P+4E_Tc-Corp C1, Corp C2“, propus a fi amplasat in comuna Costinesti, str. Portului nr. 71, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanta şi la Radu - Florin Mardale, cu adresa în municipiul Constanta, str. Ileana Cosânzeana nr. 18, judetul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Anunțul public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu a fost afișat pe site pe 9 mai a.c.
 
În aceeași zi, s-a depus solicitare de emitere a acordului de mediu pentru un alt proiect în Costinești, „Construire imobil locuințe colective P+4E_Tc-Corp C1, Corp C2“, propus a fi amplasat la următoarea adresă din comuna constănțeană: str. Portului nr. 53, Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţând în acest sens publicul interesat.
 
Informaţiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta (str. Unirii nr. 23, județul Constanța) şi la TRL Apartments SRL, cu adresa  in municipiul Constanța, str. Ileana Cosânzeana, nr. 18, județul Constanta.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Despre TRL Apartments SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 10 mai a.c., TRL Apartments SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Conform sursei citate, în TRL Apartments SRL asociat unic este Radu - Florin Mardale, care are și calitatea de administrator. Aceasta mai apare într-o firmă în funcțiune, TRL Properties SRL (în care este de asemenea asociat unic și administrator), dar și în Mardale R-F Persoană Fizică Autorizată.
 
Potrivit Confidas, în 2021 TRL Apartments SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de 0 lei și niciun angajat.
 
Platforma Confidas.ro informează și că TRL Apartments SRL este fără contracte de achiziții publice.
 
Radu - Florin Mardale este cunoscut ca investitor în zona Mamaia Nord, având mai multe proiecte de construcţii imobiliare la activ.

În august 2019, la APM Constanța a fost depusă solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire două imobile locuinţe colective S+P+4E+Eth (Casa scării+lift) + terasă circulabilă, cu parcări la subsol şi spaţii comerciale la parter şi împrejmuire teren, investiţie realizată în două etape; etapa 1 - corp C1 şi etapa 2 - corp 2 şi împrejmuire teren”, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D9, nr. 18, jud. Constanţa, titular Radu - Florin Mardale.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: arhivă ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Extindere de rețea electrică de interes public la Satu Nou. Anunțul Autorității pentru Protecţia Mediului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii