Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construiește un atelier de jaluzele și o locuință de serviciu în Constanța. Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului

ro

15 May, 2023 15:54 1005 Marime text


Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare a proiectului „construire atelier de jaluzele și locuință de serviciu S+P+1E parțial conform PUD aprobat prin HCL nr. 336/28.07.2022”, amplasat în județul Constanța, Municipiul Constanța, str. Septimius Severus, Zona Palas CFR, Sola 104, Parcela A929/25/2 și Parcela A929/25/4.
 
Titularul proiectului este Enache Marian.
 
Decizia luată de Agenția pentru Protecția Mediului Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
 
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21.05.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
 
Anunțul a fost afișat pe site-ul APM Constanța în ziua de 12 mai.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:
O nouă investiție în zona Palas CFR. Planul Urbanistic de Detaliu se află în etapa de consultare publică (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii