Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul La Scoica din Constanța va avea o parcare nouă

ro

20 May, 2023 00:00 2499 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 
Restaurantul La Scoica, din municipiul Constanța, va avea parcare nouă! Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru investiția realizată de către Lascu Bros SRL.
 
Proiectul vizează „Amenajare parcare la sol aferenta investitiei – restaurant La Scoica de pe str. 23 august nr. 2 lot 1+2”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. 23 August nr. 4-Aprodul Purice nr. 7, jud. Constanța.
             
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Proiectul din Mamaia
 
Amintim că în mai 2022, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus proiectul de investiții pe care Lascu Bros SRL dorește să îl implementeze în Mamaia, la Scoica Land.
 
Este vorba de proiectul „Întocmire PUZ în vederea modificării indicatorilor urbanistici oraș Năvodari, Bd Mamaia Nord, nr. 34-34A-34B, loturi cu nr. cadastrale 111661, 121776”. Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a societatii Lascu Bros SRL și al Orașului Năvodari. Amplasamentul are o suprafață totală de 31.912mp, având categoria de folosință “curți construcții”.
 
Prin plan urbanistic zonal (P.U.Z.) se vor stabili reglementări cu privire la: regimul de construire, funcțiunea amplasamentului, înălțimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelelor.
 

Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementări obligatorii pentru următoarele zone funcționale (și subzonele acestora) cuprinse în zona generatoare:
  • ZR1 – Zona mixtă cu regim de construire continuu/discontinuu cu regimul de înălțime maxim S/D+P+10E, cu înălțimea maximă de 40,00 m calculată de la CTA la atic. Se admit următoarele funcțiuni: „locuinte colective sezoniere si/sau permanente, functiuni turistice, servicii, birouri, receptie, parcare la subsol/sol/parter/demisol , spatii plantate, alei pietonale, spatii de depozitare complementare locuirii, spatii pentru alimentatie publica, terase, piscine,locuri de joaca”.
 
 
 
Despre Lascu Bros SRL
 
Firma este fondată în anul 1997 și are sediul social pe strada Aprodu Purice nr. 1, Constanța. Activitatea principală, conform cod CAEN, este „Restaurante”. Asociați în firmă sunt Stere și Camelia Lascu, cu câte 50%. Cei doi au și calitatea de administratori ai firmei. Pentru anul fiscal 2021, firma a raportat 89 de salariați, o cifră de afaceri de 13,9 milioane lei, cât și un profit de 4,4 milioane lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:
 
Lascu Bros SRL începe demersurile pentru construirea unui apart-hotel la Scoica Land din Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii