Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru Suszi SRL, care dorește să investească pe strada Amurgului

ro

07 Sep, 2022 00:00 1756 Marime text
  • Suszi SRL a încheiat 236 contracte de achiziții publice
 
Suszi SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța, dar nu poate fi utilizat în toate scopurile declarate.
 
Mai exact, prin CU 2142 din data de 6 septembrie 2022, firma Suszi SRL dorește să investească pe strada Amurgului din Constanța. Certificatul de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „AMPLASARE TOTEM CU FIRMĂ LUMINOASĂ”.
 
De altfel, nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Construire corp C2 ȘI C3 – lucrări executate fără autorizație de construire, supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maxim 20% din suprafața construită desfăşurată a clădirii conform prevederilor legiI nr. 50/1991 la imobil existent P+1E cu funcțiunea de sediu administrative” pentru că nu se încadrează în reglementările aprobate prin P.U.G. referitor la P.O.T. maxim și funcțiune admisă. Documentul este valabil 12 luni.
 
Suszi SRL (cu obiect comerţ cu ridicata nespecializat) a încheiat 236 contracte de achiziții publice in valoare totală de 142.013.942,69 lei.
 
Suszi SRL este condusă de: Ogrinji Petru, cu 50 % din capitalul social, Ogrinji Ana, cu 25 % din capitalul social și de Stănică Suszana, cu 25 % din capitalul social.  Ogrinji Petru și Stănică Suszana sunt administratorii firmei. În anul 2021, firma a raportat 18 salariați, la o cifră de afaceri de 46,6 milioane lei, cu un profit de 7,5 milioane lei.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Sute de contracte de achiziții publice Totul despre firmele implicate în dosarul lui Daniel Manole, directorul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii