Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:27 21 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul iniţiat de Magenta Construct SA, la mâna Comisiei tehnice de urbanism din cadrul Primăriei Constanţa (document)

ro

08 Oct, 2019 00:00 573 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni pe 9 octombrie, având pe ordinea de zi solicitarea firmei Magenta Construct SA de emitere a avizului arhitectului-şef privind „PUD - construire imobil locuinţe colective P+4E pe strada Budapesta nr. 6“.
 
Prezenta documentaţie de urbanism se realizează în vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru un imobil S+P+4E cu destinaţia de locuinţe colective şi spaţiu comercial sub 50 mp utili la parter. Terenul pe care se realizează construcţia are 700 mp şi se doreşte modificarea retragerilor laterale minime stabilite prin PUZ aprobat cu HCLM nr. 258/31.07.2017.
 
Documentaţia de urbanism se corelează cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanţă cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei, reglementând amănunţit prevederile stabilite prin PUZ aprobat cu HCLM nr. 258/31.07.2017, conform Legii 350/2001 şi prin Normele metodologice de aplicare a legii 350/2001.
 
În vecinătatea terenului care face obiectul PUD-ului se află terenuri aparţinând domeniului public al Primăriei municipiului Constanţa şi terenuri proprietate privată aparţinând persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă mixtă, cu funcţiuni de locuire colectivă, completate de funcţiuni comerciale şi servicii. Amplasamentul este situat pe strada Budapesta. Zona beneficiază de acces făcut din arterele importante de circulaţie din zonă, respectiv bulevardul Tomis. 
 
Vecinătăţile terenului sunt reprezentate de zone rezidenţiale în regim colectiv (imobile cu regim de înălţime P+2E-P+5E) şi zone de servicii şi comerţ. Amplasamentul studiat se găseşte în zona nord-vestică a Constanţei, mai exact pe strada Budapesta nr.6 . Conform HCLM nr. 258/31.07.2017, terenul studiat se află în zona de reglementare UTR1: instituţii şi servicii publice supramunicipale şi municipale, sedii ale unor organisme extrateritoriale servicii de sănătate (spitale, cămine de bătrâni, policlinici, cabinete medicale), servicii financiar-bancare şi de asigurări, poştă/telecomunicaţii, servicii manageriale, tehnice şi profesionale(birouri), cercetare/dezvoltare, edituri, servicii centre de informare, activităţi asociative diverse, servicii profesionale, hoteluri, alimentaţie publică, comerţ, expoziţii, show-roomuri auto, benzinării, activităţi de manufacturare şi depozitare, parcări mutietajate, locuinţe colective. Indicatori urbanistici maximi aprobaţi: regimul de înălţime maxim: P+4E (maximum 16 metri),  POT maxim 60%, CUT maxim 3. Terenul ce a generat PUD-ul aparţine Magenta Construct SRL.
 

Magenta Construct SRL, în datele Registrului Comerţului 

 
Societatea înmatriculată în anul 2009 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 25.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Magenta Construct SRL este deţinută de Gheorghe Simona Petronela şi Malcea Sorin Sebastian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociai sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.615.659 de lei şi un profit de 1.898.602 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 10.758.555 de lei şi un profit de 3.827.954 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, o cifră de afaceri de 10.516.107 lei şi un profit de 3.857.935 de lei.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta documentaţia depusă de Magenta Construct SRL la Primăria Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Clădire de patru etaje pe strada Berlin din Constanţa. Magenta Construct a obţinut un act de urbanism
 
Clădire de patru etaje, pe strada Budapesta din municipiul Constanţa. Magenta Construct a solicitat acord pentru consultarea publică

Un bloc ridicat de Magenta Construct SRL pe strada Berlin, reconfigurat. Ce spun reprezentanţii societăţii
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii