Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Magenta Construct modifică un bloc din Mamaia Nord pentru a avea SPA la demisol

ro

17 Sep, 2023 17:00 1569 Marime text
  • Blocul se află amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), str. Promenada Năvodari, nr. 91, lot 2.1, lot 1 – lot 4/3 – lot 2 – lot 2, CF 124678.
 
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al celor de la Magenta Construct SRL.
 
APM Constanța a decis că nu este nevoie să se efectueze procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție aprobat cu AC 362/10.08.2021 prin schimbare parțială de destinație demisol din spații comerciale și alimentație publică în alimentație publică și centru “spa”, recompartimentări interioare, modificare fațade si extindere pe verticala cu 2 niveluri (locuințe de vacanță) rezultând imobil D+P+9E”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), str. Promenada Năvodari, nr. 91, lot 2.1, lot 1 – lot 4/3 – lot 2 – lot 2, CF 124678.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 22.09.2023.
   
 
Amintim că în august 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a emis acordul de mediu pentru proiectul firmei Magenta Construct SRL. Magenta Construct SRL este cunoscută pentru ansamblurile din județul Constanța sub egida „Tomis Villa”.

 
Este vorba de următorul proiect: „Investitie realizată în 5 etape: construire 4 imobile, corp C7, corp 8, corp 9 D+P+7E, spații comerciale și alimentație publică la demisol și locuire la parter și etajele 1-7; corp recepție parter, piscină și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare șantier”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1(DL), str. Promenada Năvodari FN,  județul Constanța.

  
În septembrie 2020, APM Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Magenta Construct SRL, din Mamaia Nord.


 
Decizia APM Constanța a fost că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare proiect autorizat cu AC 132/03.03.2020 în curs de execuție: construire imobil P+7E, locuințe colective, corp 3/etapa3, împrejmuire teren și organizare de șantier” prin supraetajare cu un nivel de la P+7E la P+8E, modificări interioare și reamenajare incintă”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 7, str. D19 nr. 8, parcela NNs 158/5, lot 25, județul Constanța. Titular este Magenta Construct SRL, cu sediul în municipiul Constanta, str. Berlin nr. 4, județul Constanța.
 
Despre Magenta Construct SRL
 
 
Firma a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 25.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.500 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea. Celor doi asociaţi le revin câte 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Penrtru 2022, firma a declarat 15 salariați, 10,8 milioane lei cifră de afaceri și un profit de 652.613 lei.
 
Conform termene.ro, pe Simona Petronela Gheorghe o mai regăsim în firmele Aparthotel Properties, Urban Residence Construct SRL și Yco Teh Construct. Pe Sorin Sebastian Malcea în regăsim în societățile Maybach Construct SRL, în Sab Home Project SRL, în XTC Sharing SRL și în Yco Teh Construct SRL.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Imobiliare Constanța Undă verde pentru parcarea provizorie ridicată de Magenta Construct în Mamaia Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii