Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul imobiliar de pe strada Budapesta realizat de Magenta Construct, în dezbatere publică

ro

07 Sep, 2019 00:00 2113 Marime text
Magenta Construct SRL a solicitat Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa emiterea acordului pentru consultarea publică a PUD-ului „Construire imobil locuinţe colective P+4E“, pe strada Budapesta nr. 6, fost lot 34, unde investitorul urmează să ridice o clădire de patru etaje.
 
Propunerile preliminare PUD se află în dezbatere publică şi pot fi consultate la sediul Primăriei Constanţa până la data de 19 septembrie a.c. Până la aceeaşi dată pot fi depuse şi observaţii asupra documentelor la Biroul de  Strategii Urbane din cadrul municipalităţii. Rezultatul dezbaterii va fi comunicat public pe 23.09.2019.
 
Vă reamintim că, la începutul acestui an, Magenta Construct SRL a depus documentaţia de urbanism în vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru un imobil S+P+4E cu destinaţia de locuinţe colective şi spaţiu comercial sub 50 mp utili la parter. Terenul pe care se realizează construcţia are 700 mp şi se doreşte modificarea retragerilor laterale minime stabilite prin PUZ aprobat cu HCLM nr. 258/31.07.2017.

În vecinătatea terenului care face obiectul PUD se află terenuri aparţinând domeniului public al primăriei municipiului Constanţa şi terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă mixtă, cu funcţiuni de locuire colectiva, completate de funcţiuni comerciale şi servicii. Amplasamentul este situat pe strada Budapesta.
 
Zona beneficiază de acces facil din arterele importante de circulaţie din zonă, respectiv bulevardul Tomis. Accesul carosabil la teren se va face prin intermediul străzii Budapesta, strada propusă spre extindere prin HCL 121/16.05.2011. Strada are 10 metri: două sensuri, fiecare cu câte o bandă de mers pe fiecare sens cu lăţime de 3,5 metri şi trotuare de câte 1,5 metri pe fiecare parte a străzii. Respectând HCLM 113/2017, pentru 18 apartamente cu suprafaţa utilă mai mică de 100 mp şi un spaţiu comercial cu suprafaţa utilă mai mică de 50 mp s-au propus 26 de locuri parcare în subsolul imobilului şi la nivelul solului, în incintă.

Magenta Construct SRL, în datele Registrului Comerţului  

 
Firma a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Magenta Construct SRL este deţinută de Gheorghe Simona Petronela şi Malcea Sorin Sebastian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

În trecut, societatea Magenta Construct a obţinut un act de urbanism şi pentru altă investiţie pe strada Berlin din municipiul Constanţa. Mai exact, pe data în luna mai a.c., firma a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire nr. 734, care constă în „Continuare de lucrări pentru construire imobil D+P+4 etaje - locuinţe colective (21 de apartamente) şi spaţii servicii, comerţ“. Investiţia imobiliară este realizată pe strada Berlin (DE 373, DE 286) nr. 3.
 
 
Citeşte şi:
 
Clădire de patru etaje, pe strada Budapesta din municipiul Constanţa. Magenta Construct a solicitat acord pentru consultarea publică

Se modifică imobilul ridicat de Magenta Construct în Mamaia

Un bloc ridicat de Magenta Construct SRL pe strada Berlin, reconfigurat. Ce spun reprezentanţii societăţii

Proiectele imobiliare ale Magenta Construct se extind! Urmează extinderea blocurilor de pe strada Berlin!

Sunt vizate patru blocuri Autorizaţii de construire pe bandă rulantă de la Primăria Constanţa, pentru Magenta Construct SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii