Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:20 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

One Construction Top SRL supraetajează blocul din Mamaia Nord

ro

16 Jun, 2021 00:00 729 Marime text
  • One Construction Top SRL a depus documentația pentru supraetajarea blocului din Mamaia Nord
  • Documentele au fost depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății constănțene One Construction Top SRL.
 
Este vorba de proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC 81/2021 „construire imobil D+P+5-6E retras+7 E retras, locuințe colective și împrejmuire teren” prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 – apartamente tip duplex și construire spații tehnice, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D10 nr. 1, număr cadastral 120639, județul Constanța”.
 
Titular este One Construction Top SRL. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

One Construction Top SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Înființată în anul 2018, One Construction Top SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați sunt Ioan Tapangea cu 50% din capitalul social, Nicoleta Adriana Pop cu 25% și Gabriela Marinela Stoicescu cu 25%. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este Gabriela Marinela Stoicescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Bloc de pe strada Smaraldului din municipiul Constanța, supraetajat de One Construction Top SRL

Două blocuri de șapte etaje vor fi ridicate în Mamaia Nord

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii