Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

One Construction Top SRL a solicitat acord de mediu pentru supraetajarea blocului de trei etaje, din Constanţa

ro

18 May, 2019 00:00 2222 Marime text
One Construction Top SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru două proiecte.
 
Este vorba despre „Modificare proiect autorizat cu AC nr.73/2019 - «Construire imobil apartamente D+P+3e» prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, conform Legii nr. 50/1991”, amplasat în municipiul Constanţa, strada Smaraldului nr.11, şi „Branşament alimentare cu apă şi racord canalizare - imobil D+P+3E”, pentru imobilul amplasat în municipiul Constanţa, strada Smaraldului nr.11.
  
Informaţiile privind cele două proiecte pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, şi la sediul One Construction Top SRL din municipiul Constanţa, str. Ferdinand (fost Republicii), nr. 94, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
One Construction Top SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2018, One Construction Top SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Nicoleta-Adriana Pop, cu 25% din capitalul social, şi Gabriela Marinela Stoicescu - 75% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Gabriela Marinela Stoicescu.
 
 Citeşte şi:
 
Investitorul a primit răspuns de la municipalitate Un imobil de trei etaje de pe strada Smaraldului din municipiul Constanţa va fi supraetajat

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii