Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă investiție imobiliară în stațiunea Mamaia. Constănțenii sunt invitați să consulte proiectul propus

ro

10 Dec, 2020 00:00 1484 Marime text
 
  • Constănțenii sunt invitați să consulte  Plan urbanistic de detaliu, construire imobil cu regim de înălțime P+3E-4R, zona cazino, lot 18, careul 41, stațiunea Mamaia”
  • Terenul pe care se propune investiția  este proprietatea lui Veniamin Nicolae și a lui Veniamin Lascăr
  • Viitoarea investiție se află în zona Cazino din Mamaia
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra proiectului până la data de 18.12.2020
-
Constănțenii sunt invitați să consulte  Plan urbanistic de detaliu, construire imobil cu regim de înălțime P+3E-4R, zona cazino, lot 18, careul 41, stațiunea Mamaia”, anunțul fiind postat pe site-ul municipalității.
 
Terenul pe care se propune investiția are o suprafață de 582,00 mp, și este proprietatea lui Veniamin Nicolae și a lui Veniamin Lascăr.
 
Potrivit proiectului, viitoarea investiție se află în zona Cazino din Mamaia.
 
PUD-ul  vizează modul de amplasare pe parcelă a construcției propuse, respectiv un imobil cu un regim de înălțime P+3R -4R, cu funcțiunea de structură de cazare turistică / locuire în regim de cazare turistică.
 
În total, suprafața totală construită la sol propusă este de 407,4 mp, iar suprafața construită desfășurată este de 1629 mp, vezi secțiunea "documente".
 
Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro până la data de 18.12.2020.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii